Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 513 uitjes gevonden
Rotterdam
Fantastische theater- en dinnershows aan boord van partyschip de Ameland. Iedere show is er één om nooit te vergeten. We hebben voor ieder wat wils.
Lingewaard
Het is de langste vaart stroomopwaarts van safarischip de Blauwe Bever. Via het Pannerdensch Kanaal wordt de eindbestemming Fort Pannerden.
Van 18-08-2018 tot 19-08-2018
Soldatenschool op Slot Loevestein 18 & 19 aug
Zaltbommel
In juli en augustus is Slot Loevestein elke dag geopend en is er van alles te doen . Marcheren door het soldatenstraatje: Bas Gordijn van Baroen verzorgt 18 en 19 augustus workshops voor kinderen om als een echte soldaat zelf te leren schieten.
Van 01-09-2018 tot 02-09-2018
Kunstinstallatie Dekmantel
Stichtse Vecht
Dekmantel is een installatie in mixed media (textiel, hout, ruimtelijk, poëzie).
Den Bosch
Gezellig op pad in Den Bosch! Leer de delicatesse van Den Bosch op een leuke manier kennen. Heb jij ook al zo'n zin in zo'n heerlijke Bossche Bol?
Utrecht
Cabaretvoorstelling in een circustent. Zaterdag 25 augustus speelt Janneke Jager haar voorstelling Femme Facade bij Fort aan de Klop 16+
Beverwijk
Stichting Fortpop Beverwijk organiseert een super leuke Open Monumentendag zondag 9 september i.s.m. Stichting Welzijn Beverwijk en De Vuurlinie Lasergame.
Zaltbommel
In juli en augustus is Slot Loevestein elke dag geopend en is er van alles te doen Kruip jij in de boekenkist of schiet je mee met de kasteelschutter?. Iedere woensdag is er een workshop voor kinderen.
Hoorn
De locomotief fluit en de stoker schept kolen op het vuur. Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint!
Van 18-07-2018 tot 17-09-2018
Overnachten op Pampus!
Muiden
Idyllischer dan dit kun je niet voor Pampus liggen In een prachtige floating lodge.  De lodge is een houten hut op een vlotconstructie.