Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 470 uitjes gevonden
Beemster
Fietstocht langs de forten Spijkerboor, Marken-Binnen en Jisperweg met interessante activiteiten op de forten. De fietstocht is in totaal 27 of 30 km. Er kan bij elk fort worden gestart.
Culemborg
Een cursus bij Natuur Goed is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de eetbare  natuur. Tijdens een cursus bij Natuur Goed gaan we samen aan de slag. Leren kijken, ruiken en proeven. Zelf plukken in de natuur.
Zaltbommel
Beleef een zwoele zomeravond langs de rivier in het Munnikenland. Krekels tsjirpen, vogels zingen nog even hun avondlied voor de stilte invalt. Het land geurt heerlijk door alle bloeiende planten.
Vaals
Midden in hartje Vaals vindt je een glasblazerij die in de wijde omstreek bekend staat en ieder jaar weer mensen uit binnen- en buitenland trekt. Naast de producten die de meesterblazer met eigen hand vervaardigd, is er een ruim gesorteerde keus uit tal van bekende merken op glasgebied.
Otterlo
De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af. Daarnaast zijn ook ongekend veel diersoorten te vinden.
Zwolle
Unieke reis (max 40 deelnemers) Te land, ter zee en in de lucht We hebben weer tickets voor de echte liefhebber, 2 dagen met luxe touringcar op bezoek bij de mooiste fabrieken van Europa namelijk:
Van 31-05-2018 tot 30-06-2018
De Maaltuin
Utrecht
Na een weergaloos succes in 2016 en 2017 keert De Maaltuin terug in de Botanische Tuinen. Pop-up restaurant ’De Maaltuin’ is geopend van donderdag tot en met zondag in de periode 31 mei t/m 17 juni.
Utrecht
Snoeien is voor veel tuinliefhebbers toch wel één van de meest uitdagende en moeilijkste tuinklussen. Maar als je weet hoe het moet, wordt deze ‘chirurgie’ in de tuin juist erg leuk om te doen.
Utrecht
Waan je even in een andere wereld op de Utrechtse Bazaar. Geniet van de gezelligheid en ontdek wat de Utrechtse Bazaar allemaal te bieden heeft. Waar anders vind je lekker eten, plezier en een enorme keuze aan voordelige producten onder één dak? En parkeren is gratis.
Zaltbommel
De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie?! Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer.