Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 516 uitjes gevonden
Van 01-09-2018 tot 09-09-2018
Route: Houten huizen, stenen forten
Utrecht
Wist je bijvoorbeeld dat er alleen houten huizen gebouwd mochten worden binnen een kring van 1 kilometer van een fort?
Dordrecht
De Storytrail stadswandeling Dordrecht is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van de mooiste sagen, legenden en historische stadsverhalen.
Rockanje
Workshops tekenen en schilderen eventueel in combinatie met out door activiteiten. Professioneel atelier op het prachtige landgoed Olaertsduyn, Locatie landgoed / atelier Windgatseweg 2 in Rockanje.
Utrecht
Cabaretvoorstelling in een circustent. Zaterdag 25 augustus speelt Janneke Jager haar voorstelling Femme Facade bij Fort aan de Klop 16+
Rotterdam
Galerie Müllerpier is gelegen in de creatieve, dynamische wijk het Lloydkwartier in Rotterdam, oud haven gebied van Rotterdam.
Woerden
De Koeiemart Woerden (ook wel Koeienmarkt Woerden) is een jaarlijks terugkerende Woerdense markt en een uniek volksfeest. De Koeiemart is het belangrijkste evenement in Woerden en vindt altijd plaats op de woensdag na 20 oktober.
Zaltbommel
Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden.
Almere
FOREVER YOUNG FESTIVAL op 22 augustus 2018. Het gratis en jaarlijks terugkerende festival voor alle 65-plussers in Nederland.
Amsterdam
Nippend aan een cocktail, maak je een boottocht door Amsterdam en verken je zo het nachtleven van de hoofdstad.
Bunnik
Kom met je kinderen (5-9 jaar) naar Fort bij Rijnauwen. Daar neemt Kapitein Dirk ze mee op ontdekkingstocht. Je komt van alles te weten over de soldaten die vroeger op het fort leefden en werkten. Hoe kwamen ze bijvoorbeeld aan eten en drinken?