Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 471 uitjes gevonden
Rotterdam
Fantastische theater- en dinnershows aan boord van partyschip de Ameland. Iedere show is er één om nooit te vergeten. We hebben voor ieder wat wils.
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Middelburg
Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Middelburg. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad.
Utrecht
Stadswandeling in de Utrechtse binnenstad, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Heerlen
Ontdek in het Nederlands Mijnmuseum de geschiedenis van de Nederlandse steenkolenmijnbouw en kom alles te weten over de mijnwerkers en zowel het boven- als ondergrondse werk.
Zaltbommel
Van Weense Wals tot Musical! Een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu door de leukste en schitterend zingende zangers-familie: La Familia, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Hollands Got Talent en sindsdien internationaal optreedt.
Van 28-04-2018 tot 25-08-2018
Boerenkaasmarkt
Woerden
Jaarlijks vindt in augustus een authentieke kaasmarkt plaats met allerlei spannende, lekkere en leuke activiteiten rond het thema kaas.De boeren komen op hun paasbest met historisch boerenvervoer naar de markt om de kaas aan de handel aan te bieden.
Zaltbommel
Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan; het mag niet, maar het leverde wel prachtige liedjes op. 'Andermans Veren Live!' komt met dit nieuwe programma weer naar uw theater toe!
Hilversum
Ervaar de magie van televisie bij de Hillywood Tour in Hilversum en combineer eventueel met Beeld en Geluid Experience. Een uitgebreide rondleiding door de Hilversumse studio's op het Media Park, een unieke ervaring voor het hele gezin!
Hoorn
Het Westfries Museum is een museum van de Gouden Eeuw. Innemend en eigenzinnig. Nieuwsgierig en verbindend. Kom binnen in de belangrijkste episode uit de geschiedenis van West-Friesland.