Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 454 uitjes gevonden
Zaltbommel
Heb je nog oude munten die misschien afkomstig zijn van Slot Loevestein? Of een portret van Hugo de Groot?
50 steden
Kies zelf uit een van de 50 steden en ga op pad om de politie te helpen bij de grote zoektocht naar de moordenaar. Ervaar de vrijheid van instructies op afstand (via WhatsApp) en ontdek een stad op een unieke manier.
ORVELTE
Deze dag zal helemaal in het teken staan van Oer. Zo zal er een biologische streekproducten markt zijn van allemaal regionale ondernemers die trots zijn op hun product en het met liefde aan u presenteren, uiteraard kan er geproefd worden. Voor de kinderen is er een verteller die terug gaat naar de steentijd. In alles gaan we terug in de tijd, zodat we het kunnen voelen, beleven, ervaren en zelfs proeven!
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Van 02-06-2018 tot 06-10-2018
Open dagen IJssellinie
Olst-Wijhe
Open dagen IJssellinie 2018 Hospitaal- en Commandobunker (De Haere Olst) Iedere 1e zaterdag geopend in de maanden maart t/m oktober doorlopend tussen 12.00 en 16.00 uur.
Middelburg
Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Middelburg. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad.
Woerden
Het Akoestival is inmiddels een echte muzikale traditie. De bands die tijdens dit festival optreden komen uit Woerden of directe omgeving. Dit maakt het Akoestival echt 'Woerdens'. Daarbij is er ook een gezellige kunstmarkt!
Utrecht
Het oude Maliebaanstation is de poort tot het Spoorwegmuseum. Marmeren vloeren, kroonluchters, een koninklijke wachtkamer, dit is wat je noemt reizen in stijl.
Van 01-04-2018 tot 30-11-2018
Jaarthema: Plant & Eter
Utrecht
Hoe en wanneer zijn mensen landbouw gaan bedrijven en welk effect heeft dat gehad op cultuur en natuur? Op welke manier hebben wij planten veredeld zodat de opbrengst soms tientallen keren hoger is dan bij de wilde soort?
Zaltbommel
In ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ neemt Eddy Zoëy je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen, die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd.