Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 466 uitjes gevonden
Van 17-08-2018 tot 30-09-2018
Culture Escape: De Alchemist en het Magische Zegel
Doornenburg
Vanaf augustus 2018 is Kasteel Doornenburg het decor voor De Alchemist en Het Magische Zegel. Culture Escape, de organisatie achter het project, brengt een combinatie van puzzels, raadsels, interactief theater en muziek met deze zogeheten real life game.
Maarheeze
Ooit domineerden ze de Nederlandse straten, maar nu ze staan bijna nergens in de garage. In Valkenswaard herleeft het verlangen naar tijden van weleer met 135 Solexen en maar liefst 37 Dafjes. Een toertocht met één van deze oude vervoersmiddelen is perfect voor een dagje uit! Ga terug naar de jaren '60 en raak verslingerd aan deze nostalgische voertuigen.
Zaltbommel
In ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ neemt Eddy Zoëy je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen, die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd.
Rotterdam
Stichting de Theaterstraat maakt kwalitatief hoogwaardige kunstprojecten en voorstellingen met bewoners, instellingen en ondernemers uit Rotterdam. Dit doet ze met heterogeen samengestelde groepen. Hierdoor brengt de stichting verbindingen tussen individuen, groepen en organisaties tot stand en geven ze een sociale impuls aan Rotterdam.
Groningen
Een stadswandeling is de leukste manier om Groningen te ontdekken. Onze gidsen zijn echte verhalenvertellers met jaren ervaring. Met onze culinaire wandeling combineer je heerlijk eten met een leuke stadswandeling.
Alkmaar
Zoekt u iets leuks om samen met uw kind(eren) of kleinkind(eren) te doen? Een bezoek aan Stedelijk Museum Alkmaar is verrassend, er is veel moois te zien en je leert ook nog iets!
Van 01-06-2018 tot 30-06-2018
IkToon
Gorinchem
Gorcum toont kunstKom je ook? De hele maand juni tonen Gorcumse stadsgenoten hun kunsten.
Zaltbommel
Javier Guzman maakte eerder vijf Sinterklaasconferences (2002, 2003, 2004, 2009 en 2015). Nu is het tijd voor de wervelende zesde! Scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig. Een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms heel soms gebeurt er iets opmerkelijks.
Zoelen
Tour 4 uur lang door de Betuwe met een Retro cabrio TukTuk! Super leuk voor een origineel bedrijfsuitje of vriendendag. Kies uit 2 opties, de TukTuk Bingo Rally of TukTuk Stop & Shop! Voor ieder wat wils!
Zierikzee
De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van sagen, legenden en eeuwenoude stadsverhalen.