Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 468 uitjes gevonden
Zaltbommel
Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Maar vooral omdat hij wil laten ervaren dat de allergrootste illusionist het leven zelf is. Want kun je er op vertrouwen dat de realiteit die je waarneemt, ook de waarheid is?
's-Hertogenbosch
3 uur lang onbeperkt bruidsjurken passen voor de 'lol', met bijbehorende accessoires, onder het genot van hapjes en drankjes, voor €25,- per persoon een unieke ervaring...Een Bridal Experience!
Van 03-03-2018 tot 01-12-2018
Handmade in Heusden wandeling
Heusden
Heusden maakt het Zo vind je een couturier, bontmaker, hoedenmaker, kaarsenmaker en parfummaker. Aan de hand van een bezoek van deze makers wordt het maakproces van A tot Z uit de doeken gedaan. Een stadsgids leidt je langs de verschillende locaties en vertelt onderweg over de restauratiewerkzaamheden en oude ambachten. . Vertrek iedere eerste zaterdag van de maand om 14:30 uur vanaf het bezoekerscentrum, Pelsestraat 17 in Heusden. .
Van 28-04-2018 tot 28-10-2018
De Waanzinnige Boomhut DOE EXPO
Bunnik
De kinderboekenserie De waanzinnige boomhut is enorm populair. Andy Griffiths is de auteur en Terry Denton de illustrator.
Utrecht
Ontdek Fort op de Ruigenhoekse Dijk met de gids van Staatsbosbeheer en geniet van de natuur rond het fort. Het fort is rond 1870 gebouwd, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
Zaltbommel
Afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat.
De Ronde Venen
Op ontdekkingstocht op Fort bij Nigtevecht. Verscholen in het groen, aan een rustig weggetje bij het Amsterdam-Rijnkanaal, ligt Fort bij Nigtevecht.
Arnhem
Een kijkje nemen in de keuken van het multifunctionele stadiontheater Gelredome onder deskundige leiding van een enthousiaste gids? In een 90 minuten durende rondleiding wordt het gehele stadion doorlopen.
Hilversum
Ervaar de magie van televisie bij de Hillywood Tour in Hilversum en combineer eventueel met Beeld en Geluid Experience. Een uitgebreide rondleiding door de Hilversumse studio's op het Media Park, een unieke ervaring voor het hele gezin!
Zaltbommel
Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.