Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 468 uitjes gevonden
Zaltbommel
Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk.
Denekamp
Natura Docet Wonderryck Twente is HET museum voor de hele familie. In dit natuurhistorische museum, midden in de Twentse natuur, is van alles te beleven voor jong én oud!
Zaltbommel
Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers, komt nu dan eindelijk met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.
Van 01-06-2018 tot 30-06-2018
IkToon
Gorinchem
Gorcum toont kunstKom je ook? De hele maand juni tonen Gorcumse stadsgenoten hun kunsten.
Zaltbommel
Ontdek de natuur langs de rivier vanaf de fiets. Met de gids van Staatsbosbeheer maak je een tocht door het Munnikenland. Onderweg stop je op verschillende punten, waar je uitleg krijgt over waar je bent en wat er te zien is.
Bergen op Zoom
De Rovers Run is een obstakel run door een schitterend stukje Brabantse Wal. Je bedwingt een uitdagend parcours dat loopt door o.a. Fort de Roovere en de Bergse Heide.
Nijmegen
De speursteptocht is een geweldige manier om veel van de stad te zien. Met de step ben je razendsnel.
Krimpenerwaard
Waar vroeger het merendeel van de inwoners zilversmid was, worden nu de hedendaagse smeden opgeleid en bevinden zich noch steeds vele zilver- en goudkunstenaars. De stadsgids kent elk plekje van deze mooie Zilverstad en laat u dit graag zien.
Heesch
In 1990 is de Stichting Sterrenwacht Halley opgericht. Sinds januari 1995 staat in de sterrenwachttuin een 3,5 meter radiotelescoop. Hij is afkomstig van de Radio-sterrenwacht Dwingeloo, waar hij begin jaren '70 werd geplaatst voor zonneonderzoek.
Groningen
Een stadswandeling is de leukste manier om Groningen te ontdekken. Onze gidsen zijn echte verhalenvertellers met jaren ervaring. Met onze culinaire wandeling combineer je heerlijk eten met een leuke stadswandeling.