Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 471 uitjes gevonden
Woerden
Het Straattheaterfestival Woerden is een waar spektakel! Op zaterdag 30 juni 2018 kunnen de vele liefhebbers van straattheater weer genieten van een dag vol verbazing en verwondering.
Liempde
Klompentours geeft rondleidingen in de ambachtelijke Brabantse Traa Klompenfabriek die al drie generaties meegaat. Het klompen maken is een Nederlands cultureel erfgoed en bezoekers kunnen dit proces nu ook zelf zien. Klompen worden voornamelijk met de machine gemaakt, maar ook nog altijd gedeeltelijk met de hand.
Utrecht
De uitgelezen kans om kennis te maken met het werken van tuigleer. je leert stroken snijden, werken met decoratie-stempels,verven en sluitingen aanzetten.
Van 26-09-2018 tot 30-09-2018
Fine art & antiques fair
Baarn
FINE art & antiques fair is dé nieuwe 5-daagse internationale kunstbeurs in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst.
Van 03-08-2018 tot 05-08-2018
Milan Summer Festival
Den Haag
Op 3, 4 en 5 augustus zal in het Zuiderpark in Den Haag het multiculturele openluchtfestival Milan Summer Festival losbarsten! Tijdens deze drie dagen staan de sfeervolle culturen die ons land rijk is centraal. Kom langs en laat je verrassen!
Van 28-04-2018 tot 28-10-2018
De Waanzinnige Boomhut DOE EXPO
Bunnik
De kinderboekenserie De waanzinnige boomhut is enorm populair. Andy Griffiths is de auteur en Terry Denton de illustrator.
Eindhoven
Een deur in de vrije ruimte, een replica van de boekenkist van Hugo de Groot, een paar ‘ontsnappingstunnels’, een ketting van ontsnappingskunstenaar Houdini, een reeks schilderijen voor een kunstroof, én een attachékoffer per team.
Hoorn
De locomotief fluit en de stoker schept kolen op het vuur. Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint!
Muiden
Ga op ontdekkingstocht en volg één van de spannende routes. Het Muiderslot in Muiden brengt geschiedenis tot leven! Trots en fier steekt het kasteel overal bovenuit.
Leiden
Na deze rondwandeling weet u bijna alles over de Leidse historie. Verhalenverteller Rembrandt of zijn vrouw Saskia van Uylenburgh (verklede acteurs) neemt u op zo'n bijzondere manier mee in het Leiden van toen dat u het nooit meer zal vergeten.