Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 470 uitjes gevonden
Zaltbommel
Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.
Van 27-10-2018 tot 28-10-2018
Die Kleyne Luyden - Me And My Girl (musical)
Zaltbommel
‘Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.
Utrecht
De animo voor fruit uit eigen tuin groeit: heerlijk om appels, peren, aardbeien, frambozen en nog veel meer uit je eigen tuin te plukken. Regelmatig snoeien van fruitbomen en -struiken is nodig om een grote opbrengst te verwachten.
Zaltbommel
Kom met je kinderen naar het Munnikerland en ga met de kleine-beestjestocht! Wist je dat een moederoorwurm haar eitjes iedere dag wast? Of dat het stekelbaarsmannetje vrouwtjes lokt met zijn rode buik?
Zaltbommel
Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja... solo, met Nol Havens samen. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.
Zaltbommel
Levensverteller Bram Thomassen verhaalt en zingt over zijn bewogen leven. Het inlooplicht streelt de speelvloer die later ingekleurd wordt door de innemende, positieve Bram, die op geheel eigen wijze, het publiek, in een volkomen willekeur aan leeftijd, aan zich weet te binden.
Vijfhuizen
Het Kunstfort bij Vijfhuizen is een centrum voor actuele beeldende kunst en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Deze oude verdedigingslinie rondom de hoofdstad dateert uit de 19e eeuw en is door haar bijzondere karakter uitgeroepen tot UNESCO monument.
Zaltbommel
Al jaren bespeelt Ogham de podia in Brabant met af en toe een uitstapje verder het land in naar bijvoorbeeld Bemmel, Nijmegen, Oss, Wissenkerke, Zaltbommel en Zevenaar (ja, en ook jaarlijks Schotland en Duitsland). Maar nu wordt het toch hoog tijd om in de rest van Nederland ook echt vaste voet op het podium te krijgen.
Holten
Vanuit Holten, Rijssen en Markelo kunt u een electrische Toek Toek huren waarmee u met een snelheid van 35km per uur lekker door de landerijen en de bossen kunt rijden. De Toek Toek is een uniek vervoersmiddel waarmee u met vrienden, familie of zelfs met collega’s een hele middag of dag bij ons een programma kunt mee maken.
Utrecht
Waan je even in een andere wereld op de Utrechtse Bazaar. Geniet van de gezelligheid en ontdek wat de Utrechtse Bazaar allemaal te bieden heeft. Waar anders vind je lekker eten, plezier en een enorme keuze aan voordelige producten onder één dak? En parkeren is gratis.