Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 511 uitjes gevonden
Valkenburg
Het Vestingstadje Valkenburg kent een rijke geschiedenis met ridders en veldslagen. De overblijfselen zijn nog steeds zichtbaar in het straatbeeld. Tijdens deze tocht ontdek je de mooiste plekjes, hoor je de verhalen van vroeger en ontdek je de geheimen. Uiteraard wordt er een strijd gestreden. Welk team weet de schat te openen en is de winnaar van de dag?
Middelburg
Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Middelburg. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad.
Van 17-08-2018 tot 30-09-2018
De Alchemist en het Magische Zegel
Doornenburg
Vanaf augustus 2018 is Kasteel Doornenburg het decor voor De Alchemist en Het Magische Zegel. Culture Escape, de organisatie achter het project, brengt een combinatie van puzzels, raadsels, interactief theater en muziek met deze zogeheten real life game.
Alkmaar
Zoekt u iets leuks om samen met uw kind(eren) of kleinkind(eren) te doen? Een bezoek aan Stedelijk Museum Alkmaar is verrassend, er is veel moois te zien en je leert ook nog iets!
Zaltbommel
Kwieék, kroetsj, fliep, knars! De Snoepfabriek draait op volle toeren! De heerlijkste snoepjes rollen van de band. De harde werkers Kay Zoet, Zoë Zout, Zacharias Zuur en Ben Bitter doen al jaren met veel plezier hun werk. Maar het roer moet om!
Beemster
Fort bij Spijkerboor, bekijk het van binnen en van buiten Het geschut is origineel, dat vind je verder nergens meer.
Haarlemmermeer
Deze zomer organiseert het Kunstfort gratis rondleidingen op zondag. De rondleidingen starten om 2 uur, aanmelden is niet nodig
Den Haag
Een leuke manier om op uw gemak de stad te bekijken! Ik ben Jacqueline Alders, stadsgids in Den Haag. Ik neem u mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen.
Den haag
Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Den Haag. Een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad.
Zaltbommel
Een eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Eén van de bandleden/zanger komt uit ons eigen Zaltbommel en daar zijn we trots op!