Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 402 uitjes gevonden
Amsterdam
Een uitgebreide ronde met een gids door het stadion waarbij o.a. de grasmat, de business seats en het hoogst gelegen stoeltje worden bezocht.
Zaltbommel
Masterclass is een intiem programma voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers.
Hoek van Holland
Bijzonder trots presenteert Sunday Live op zondagmiddag 9 december Forever Young. Drie professionele, aan elkaar gewaagde rasmuzikanten met jarenlange ervaring op nationale en internationale podia.
Vriezenveen
Het Historisch Museum Vriezenveen is beroemd geworden om haar uitgebreide Russische afdeling. Vriezenveense kooplui dreven handel met St. Petersburg.
Den Haag
Een leuke manier om op uw gemak de stad te bekijken! Ik ben Jacqueline Alders, stadsgids in Den Haag. Ik neem u mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen.
Rotterdam
Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van Feyenoord en De Kuip? Volg dan een Feyenoord Tour in De Kuip! Een anderhalf uur durende belevenis in het mooiste stadion van Nederland. Tijdens de Feyenoord Tour nemen de gidsen je mee langs alle mooie en historische plekken van het Stadion.
Zaltbommel
Door het collectief Jens van Daele’s Burning Bridges: krachtig en ingetogen dans, stevig en gevoelig teksttheater met doordringende en verstillende live muziek.
Hilversum
Ervaar de magie van televisie bij de Hillywood Tour in Hilversum en combineer eventueel met Beeld en Geluid Experience. Een uitgebreide rondleiding door de Hilversumse studio's op het Media Park, een unieke ervaring voor het hele gezin!
Rotterdam
Galerie Müllerpier is gelegen in de creatieve, dynamische wijk het Lloydkwartier in Rotterdam, oud haven gebied van Rotterdam.
Van 02-11-2018 t/m 15-12-2018
Winterlicht op Pampus
Muiden
Winterlicht is dé restaurant sensatie van Pampus. Verwacht een knus paviljoen waar de kaarsen branden en je tafel mooi gedekt is.