Verfijn je zoekopdracht

Cultureel

Cultureel

Totaal 512 uitjes gevonden
Gouda
Ga in deze workshop aan de slag met het maken van een eigen totempaal. Een totem heeft een symbolische waarde. Het is een dier, voorwerp of wezen dat een persoonlijke betekenis heeft voor iemand. De talenten in het team verworden tot een tastbaar kunstwerk.
Van 11-07-2018 tot 22-08-2018
Proefjes in het GeoLab
Lingewaal
Kom op elke woensdag in de zomervakantie super leuke en interessante proefjes doen in ons lab. Bij GeoFort draait alles om de wereld, dus alle proefjes hebben een geo-touch.
Diemen
Relaxen op zondagZondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur bij Kustbatterij bij Diemerdam aan het goede adres.
Asperen
Ga op pad met Scover, Berty of met Innes. Dit zijn gave retro busjes. Je weet wel van die busjes waarvan je een lach op je gezicht zijn als je er een ziet rijden. Ervaar het zelf, het is echt super relaxt!
Gouda
Maak met je team een knikkerbaan van recyclemateriaal. Het bouwen van een knikkerbaan is een hele bijzondere ervaring. Samenwerken, creatieve ideeën bedenken en problemen oplossen, daar draait het om bij deze workshop.
Zaltbommel
Een eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Eén van de bandleden/zanger komt uit ons eigen Zaltbommel en daar zijn we trots op!
Delden
Tijdens dit festival zal er een grote diversiteit aan artiesten en talenten acte de préséance geven. Dat kan in allerlei uitingsvormen: straattheater, muziek, zang, dans en toneel. Natuurlijk doen de kinderen ook mee op het speciale Kinderplein waar ze creatief en actief bezig kunnen zijn.
Van 27-10-2018 tot 28-10-2018
Die Kleyne Luyden - Me And My Girl (musical)
Zaltbommel
‘Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.
Zaltbommel
Beleef een zwoele zomeravond langs de rivier in het Munnikenland. Krekels tsjirpen, vogels zingen nog even hun avondlied voor de stilte invalt. Het land geurt heerlijk door alle bloeiende planten.
Zaltbommel
De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie?! Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer.