Slipcursus Event

Breda, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Lelystad

Het verkeer is onvoorspelbaar. Een moment van onoplettendheid of slechte weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je voor lastige situaties komt te staan. Met een slipcursus van ExperienceWens ben je overal op voorbereid. Want wat doe je bij aquaplaning? Of als je de controle verliest op een glad wegdek? En hoe voelt een noodstop eigenlijk?

ExperienceWens heeft verschillende antislipcursussen waarmee je een volleerd automobilist wordt en beter voorbereid bent op onverwachte situaties.

De cursus van 2 uur begint met een half uur theorie. Daarna ga je de weg op en leer je wat de juiste stuur- en zithouding is. Je maakt ook een noodstop met ABS op normaal asfalt en een noodstop met ABS op een glad wegdek. Ook leer je hoe je moet remmen en uitwijken met ABS en leer je hoe je een achterwielslip van je auto kunt corrigeren.

Tijdens de cursus van 3 uur, begin je met een uur theorie. Daarna is het tijd om die theorie in de praktijk toe te passen. Je leert onder andere wat de juiste stuur- en zithouding in de auto is en hoe je een noodstop maakt met je auto. Dit oefenen we zowel op normaal asfalt als op een glad wegdek. Ook leer je wat je moet doen als je opeens moet remmen en uitwijken met ABS en wat de oplossing is als je achterwielen gaan slippen. Totaal zit je ongeveer een half uur achter het stuur.

Koop hier je Slipcursus tickets!

De datum moet vanuit Experience Events nog worden bevestigd!

Adres

Experience Events

Breda, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Lelystad

Uitjes in de buurt

Reviews van Slipcursus Event

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.