Online Teambuilding Workshops

Online Trainingen

Teamverbinding in korte tijd versterken via online training. Via Zoom of MS Teams!

Tijdens deze online training gaan we aan de slag met zakelijke verbindingen. Connectie houden met elkaar is essentieel in deze tijd van online werken. We kijken bij deze workshop naar spreken en luisteren vanuit persoonlijke geraaktheid! Hoe houd je dingen soms luchtig en hoe geef je goed aan wanneer het soms even niet lukt om aan te sluiten bij de meeting die gepland staat? Hoe kun je begrip tonen en meer inleving hebben in de situatie waarin we ons nu begeven? En hoe communiceer je binnen teams, met werken op afstand.

“Goede communicatie en samenwerking begint bij verbinding”

Hoe verhoog je de kwaliteit van een telefoongesprek, zoomcall of facetimegesprek? Door jouw persoonlijke kwaliteit van spreken en luisteren aan te passen. Wij werken in deze korte training met verdieping van de spreek- en luisterkwaliteit. Doordat we nu op een andere manier met elkaar aan het online samenwerken zijn, is dit hoognodig. We missen namelijk in gesprekken soms non-verbale communicatie of persoonlijke interactie. Deze manier van communicatie vergt meer aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen in de ander, dan normale face to face contacten. Bij de workshop zetten we basistechnieken van verbinding en communicatie in. Iets waar je met je collega’s en team nog lang profijt van zult hebben, in tijden van thuiswerken, maar ook er na!

Adres

LeukeWorkshop.nl

Online Trainingen

Uitjes in de buurt

Diverse locaties
LachmeditatieLachmeditatie
Nieuwegein
14-12-2024 t/m 15-12-2024
Deep Tissue MassageDeep Tissue Massage
Nieuwegein
14-12-2024 t/m 15-12-2024
Cursus StoelmassageCursus Stoelmassage
Diverse Locaties
Creatieve VrouwencirkelCreatieve Vrouwencirkel

Reviews van Online Teambuilding Workshops

21 September 2020

Top workshop gehad met collega's, lekker makkelijk te regelen en zeer ervaren trainer. Perfect dat het ook online kan.

Harry Vermaats

21 September 2020

Complimenten voor de workshopgever die de online training zo goed begeleidde, we hebben veel opgestoken en gaan binnenkort weer wat doen met collega's en zullen dan zeker aan een nieuwe online workshop denken.

Carolien Spaargaren

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.