Intuïtieve wandeling

Drouwen
Buitencentrum Boomkroonpad
Steenhopenweg
Drouwen

Er is een tijd geweest dat de mens alleen maar buiten leefde.Tegenwoordig ga je vooral in je vrije tijd de natuur in. Al lijkt het of je los van de natuur staat, je maakt er wel degelijk deel van uit. Het geeft rust en vertrouwen als je dat ervaart; de natuur, de aarde, is letterlijk onze basis en dat voelt fantastisch. Bewust of onbewust luister je naar wat je voelt en naar wat je zintuigen je vertellen. Dieren, planten en landschappen zijn daarvoor voorbeeld en metafoor. Dat vergroot je gevoel van verbinding met de aarde, met de natuur en dat geeft (zelf)vertrouwen. 
Deze Intuïtieve Trail is geschikt voor je groep of team als jullie een activiteit zoeken waar je samen bezig bent, maar ook ruimte voelt voor jezelf.

Programma

Je gaat deze ochtend, middag of avond met de groep het bos in en de hei op om je intuïtie volop de ruimte te geven. Laat je gedachten tot rust komen om ruimte te maken voor wat de gevarieerde omgeving je te vertellen heeft. Tijdens de mooie route doe je inspirerende oefeningen waardoor je je verbonden voelt met de natuur en met jezelf. Dat is bijzonder prettig.
Je wandelt voornamelijk zonder te praten. Daardoor zie, ruik, voel en hoor je des te meer. Na de oefeningen kun je met elkaar delen wat je hebt ervaren, maar dat hoeft niet. Alles wat je deelt, blijft binnen de groep.

Bezoek de website >>

    Reviews van Intuïtieve wandeling

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.