Build a Bike

Eindhoven

Build A Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega’s in teamverband fietsen gaan assembleren. De fietsen worden vervolgens overgedragen aan een goed doel, bijvoorbeeld een instantie die zich inzet voor kansarme kinderen in uw regio. De fietsen kunnen natuurlijk ook een plek binnen het bedrijf vinden..!

Tijdens de activiteit spelen teamgenoten games en voeren opdrachten uit om geld te verdienen. Met het geld worden de onderdelen van de fiets gekocht in de fietsenwinkel.

Zelden gaan ‘wij gevoel’ en 'spannende strijd' zo goed samen als bij de Build A Bike. Alle teams tezamen zijn verantwoordelijk voor het cadeau aan de met collega’s gekozen stichting in de directe omgeving van het bedrijf. Tegelijkertijd kan elk team het gevoel krijgen iets extra’s te betekenen, want door het beste te eindigen in de Build A Bike competitie draagt het winnende team de bijhorende veiligheidshelmen over aan het goede doel.

Alle deelnemers voelen zich betrokken door de grote
verscheidenheid aan taken die zijn te verdelen; spelen van games om geld te verdienen, shoppen in de fietsenwinkel, in elkaar sleutelen van de fietsen, fiets gerelateerde opdrachten doen en oplossen, en… een hilarische finale met estafette race!

Welk team wint de Build A Bike? Het goede doel en de teamspirit zegevieren uiteindelijk, en overstijgen de strijd!

Google Maps

Adres

Dukino Business Events
Daalakkersweg 10-18
5641JA Eindhoven

Uitjes in de buurt

Diverse locaties
LachmeditatieLachmeditatie
Nieuwegein
25-05-2024 t/m 26-05-2024
Deep Tissue MassageDeep Tissue Massage
Nieuwegein
08-06-2024 t/m 09-06-2024
Cursus StoelmassageCursus Stoelmassage
Nieuwegein
14-09-2024 t/m 15-09-2024
OntspanningsmassageOntspanningsmassage

Reviews van Build a Bike

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.