Vue Hoorn

Hoorn

Vue Hoorn, sinds juli 2014 actief in de regio Westfriesland en daarbuiten. Samen met het Van der Valk Hotel en Jack’s Casino onder een dak biedt Vue Hoorn alle benodigde faciliteiten voor het perfecte middagje of avondje uit. Onze bioscoop is gelegen aan de A7, aan de rand van Hoorn en zeer goed bereikbaar. Parkeren kunt u op een van de 600 parkeerplaatsen voor het complex.

Vue Hoorn bevindt zich op de eerste verdieping en heeft vijf zalen die allemaal voorzien zijn van de nieuwste bioscooptechniek en zeer comfortabele stoelen. Tevens is iedere zaal voorzien van VIP-seats. Drie van onze vijf zalen kunnen 3D-films vertonen, alle zalen zijn voorzien van Dolby 7.1.

Onze modern ingerichte bioscoop biedt u naast al het comfort en de nieuwste technieken ook de mogelijkheid te genieten van een hapje en drankje in onze gezellige foyer, voor of na de film. Gelegenheid? Reserveer uw tickets telefonisch of bestel ze direct online, en wees zodoende altijd verzekerd van een plaats in een van onze zalen om te genieten van een van de vele onvergetelijke films die wij jaarlijks aan u mogen presenteren.

Google Maps

Adres

Vue Hoorn
Westfriese Parkweg 3
1625 MA Hoorn

Uitjes in de buurt

Reviews van Vue Hoorn

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.