Typisch dingen doen!

Oosterhout
Stichting Typisch
Wiardi Beckmanhof 63
4908CR Oosterhout

Stichting Typisch zet zich in voor jongeren en jongvolwassenen met een beperking, zowel verstandelijk als lichamelijk. We organiseren en begeleiden Typische Activiteiten die voor veel niet-beperkte mensen vanzelfsprekend zouden zijn.

Stichting Typisch kijkt naar wat mogelijk is en naar oplossingen. We zetten alles op alles om grenzen te verleggen door samen met de jongeren nieuwe activiteiten te ontplooien.

De activiteiten zijn onder te verdelen in activiteiten van een dag(deel), weekend of week en bieden de kans grenzen te verleggen. Zowel onze deelnemers als onze vrijwilligers zijn jonge en enthousiaste, maar vooral ook actieve mensen. We proberen dan ook grensverleggende activiteiten te organiseren.

Voorbeelden van Typische Activiteiten zijn: een avondje bioscoop, duiken, speed-daten, motorrijden, karten, kroegentocht, festivalbezoek, zeilen, een concertbezoek, boomklimmen, of bowlen.

Staat jouw activiteit er niet bij? We staan altijd open voor nieuwe ideeën en activiteiten. Laat ons weten wat je zelf graag zou willen doen. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden en een geschikte datum hiervoor.

Bezoek de website >>

Google Maps
verstandelijk gehandicapten fum
karten
onder begeleiding abseilen

  Reviews van Typisch dingen doen!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden