Resultaat: 17 uitje(s)
Zandvoort
Ga zwemmen in de diverse zwembaden of speel samen met je kinderen in het leuke Kinder-doe-bad.
Rosmalen
Bij Wellness Centre de Thermen in Rosmalen kun je gebruik maken van diverse faciliteiten. Ga lekker ontspannen in de verschillende sauna cabines en warme zwembaden.
Zandvoort
Voor een vakantie in eigen land kies je voor Bernie's Beach Club, gelegen aan de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Je vindt hier twee privé zwembaden.
Gronau (Duitsland)
Saunapark Epe in Gronau (Duitsland) ligt midden in het fraaie Westmünster landschap. Geniet van de veelzijdigheid aan verschillende sauna's of duik onder in het verfrissende water van de zwembaden.
Scherpenzeel
Zwembad 't Willaer is een verwarmd openluchtzwembad dat ligt in Scherpenzeel en is voorzien van een ruime parkeerplaats voor auto's en fietsen. Naast het zwembad is er een peuterbad met diverse attracties en een kinderspeeltuin. Rondom de zwembaden zijn grote zonneweiden.
Nijmegen
Saune & Beauty de Thermen is een sauna met genoeg mogelijkheden!
Tienhoven
Een bezoekje aan Spa Sereen is een aangename ervaring. Met prachtig uitzicht op de Maarsseveense plassen geniet je dubbel van de luxe verwennerijen van een spa.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Hierden
De Zwaluwhoeve in het dorp Hierden is een wellness resort midden in de prachtige Veluwse natuur. Omringd door landerijen, uitgestrekte akkers en groene weiden kom je weer helemaal tot rust.
Rust (Duitsland)
Lekker spetteren! Bezoek het waterpark Rulantica in Duitsland met een hotelovernachting in de buurt.
Terneuzen
Scheldorado is een subtropisch zwemparadijs waar veel plezierige dingen onder één dak te vinden zijn. Pret voor iedereen!
Alkmaar
Zwembad Hoornse Vaart is het leukste zwembad aan de kust met betaalbaar zwemplezier en ruime openingstijden!
Ticket vanaf € 6,95 per persoon
Leek
Waar de drie provinciën Groningen, Friesland en Drenthe bij elkaar komen ligt het Landgoed Nienoord met zijn rijke historie. Op dit Landgoed is ook het Familiepark Nienoord gelegen. Een heerlijk park waar je kan genieten in een bosrijke omgeving als je er eens helemaal uit wilt zijn.