Landgoed Nienoord

Leek

De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, klimkastelen en draaimolens. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in Familiepark Nienoord. Kijken naar alle dieren in de kinderboerderij en vergeet niet het ritje in de trein. De overdekte speelhal met onder andere een grote apenkooi biedt uitkomst met minder mooi weer. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, speciaal voor hen is er de overdekte Ooievaarsstee. In het Familiepark hebben we treintjes waar je zelf een ritje in kan maken en verschillende modelspoorbanen, elektrisch of op stoom.

Zwemkasteel
Spetterend waterplezier in één van de mooist gelegen zwembaden van Nederland. Het hele jaar door is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor de jeugd worden spetterende discofeesten en andere activiteiten georganiseerd. In de zomer is het buitenbad geopend met de grote glijbaan en het prachtige, overzichtelijke peuterbad. Op het aanliggende terras en de grote zonneweide is het in de zomer flink genieten van de zon.

Verjaardagsfeestje
Bijzondere verjaardag? Wij maken er een feestje van! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Familiepark, het Zwemkasteel of de Midgetgolf en geniet daarna van Nieno's verrassingsbox. De jarige krijgt een cadeautje.

Google Maps

Adres

Familiepark Nienoord
Nienoord 20
9351 AC Leek

Uitjes in de buurt

Reviews van Landgoed Nienoord

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.