Workshop kickboksen

Breda

Wij verzorgen workshops Cardio-kickboksen, Funboksen, H.I.I.T, Functional training of een combinatie hiervan. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie les van Kickboksen en H.I.I.T. De workshops worden volledig naar jouw wensen samengesteld. Tijdens de workshops staan conditie en teambuilding centraal.

Cardio-kickboksen, kickboksen of boksen
Een sportieve sport, waarbij respect hoog in het vaandel staat. Back2thegym laat je kennis maken met de goede kant van kickboksen. De workshop draagt bij aan een stuk weerbaarheid, conditieverbetering en versterking van lichaam en concentratie. We besteden aandacht aan de basistechnieken van het kickboksen, zoals de stoot- en traptechnieken. De workshops zijn een actieve maar vooral leuke manier om kennis te maken met de sport.

Funboksen
Leer de techniek van het Kickboksen op een bokspilaar met opzwepende muziek. Verschillende stoot- en trapcombinaties worden afgewisseld met krachtoefeningen.

H.I.I.T en Functional training
We zoeken samen jullie grenzen op! We werken aan uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Tijdens de workshop worden er oefeningen uitgevoerd waarbij er gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het hele lichaam uitdaagt om mee te werken. Hierbij kun je denken aan sandbags, speedladders, kettlebels etc.

Ga met jouw team de uitdaging aan en kies voor een sportieve workshop bij Back2thegym! Neem contact op voor meer informatie en om alle mogelijkheden te bespreken.

Google Maps

Adres

Back2thegym
Franse Akker 21-A
4824AL Breda

Uitjes in de buurt

Reviews van Workshop kickboksen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.