Workshop atelier

Apeldoorn

Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen, maar tevens organiseren wij workshops, arrangementen en personeelsuitjes voor bedrijven.

Ook voor een origineel vrijgezellenfeest kan je bij ons een fantastische avond of dag organiseren.
Wil je een workshop volgen of organiseren, heb je een bedrijfsuitje of wil je een leuk dagje uit met de kids, familie of vrienden of gewoon een onvergetelijke middag? Workshop Atelier Apeldoorn regelt alles voor je en neemt de zorgen uit handen.

Wij kunnen naast ons bestaande aanbod alles op maat aanbieden en specifiek voor jouw groep of bedrijf een arrangement samenstellen.

Wij staan altijd open voor suggesties, specifieke wensen en ideeën zodat wij onze workshops geheel naar jouw wens kunnen invullen.

Wij organiseren de creatieve en culinaire workshops bij ons op locatie in Apeldoorn, maar bieden ook de mogelijkheid om dit bij je thuis, in de buurt of bij uw bedrijf op locatie te doen. Tevens kan je onze agenda bekijken om alleen of met een vriendin mee te doen aan een van onze standaard workshops.

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij Plaza Patatta, een origineel Kinderkookcafé voor alle kleine creatieve koks, in samenwerking met schrijfster Nanda Roep.

De workshops op onze locatie zijn mogelijk van 6 – 60 personen. Op andere locaties zijn grote groepen ook mogelijk.

Google Maps

Adres

Workshop atelier Apeldoorn
Ruysdaellaan 3
7312MH Apeldoorn

Uitjes in de buurt

Reviews van Workshop atelier

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.