Tapas kookles online

Bij jou thuis

Wij brengen de smaak (en geur) van Spanje naar jou thuis. Leer Spaanse tapas en drankjes maken en smul er direct van! Een super leuk uitje vanuit huis die je privé kunt boeken of je kunt mee doen met andere mensen. Steun onze chefs / gidsen, de open groep workshops zijn gratis, je mag bijdragen wat je wilt. Het enthousiasme van onze foodie guide is aanstekelijk (maar maak je geen zorgen, je doet dit vanuit de veiligheid van je eigen huis)

 

Adres

Tours in Valencia

Bij jou thuis

Uitjes in de buurt

Reviews van Tapas kookles online

17 February 2021

We hebben een heerlijke online tapas workshop gedaan met Suzie en onze familie. Het was ontzettend leuk, Suzie entertainde ons met allerlei verhalen over tapas en we hebben veel geleerd over de tapas. De Sangria en tortilla smaakten heerlijke en ons huis rook echt naar Spanje toen we de Gambas aan het koken waren.

Sander

17 February 2021

Ontzettend leuke workshop! Goed voor teambuilding. Zo kan je “op afstand” perfect borrelen en koken met z’n allen. Daarnaast is de workshop ook nog eens zeer leerzaam en erg leuk. De kok is erg gedreven en didactisch sterk. Kortom, een dikke aanrader voor elke gezelschap (of gewoon lekker voor thuis)!

Bas

22 February 2021

Super ervaring. Als teamuitje hadden we een online workshop geboekt. Omdat ze een speciale camera setting heeft, kan je meekijken. En omdat je zelf ondertussen bezig bent, heb je niet het idee dat je alleen maar aan het camera staren bent. Het hele team was reuze enthousiast. We hebbe na deze workshop lekker de dingen opgegeten en genoten van het geadviseerde wijntje. Als we eerder waren geweest met boeken, hadden we zeker gebruik gemaakt van de pakketten die ze samenstelde. Klonk echt goed. Aanrader dus als je het mij vraagt

Yasalsa - Astrid

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.