Naaktmodel Schilderen

Groningen

Veel leuker dan een stripper want naar deze naakte man mogen jullie maar liefst 2 uur ongegeneerd kijken.

Naaktmodel schilderen bij Urban Heart is de ultieme topper voor vrijgezellenfeestjes. Het verrassingseffect is hilarisch, tenminste wanneer je het geheim houdt voor de vrijgezel of misschien wel de hele groep.

Ook zonder de verrassing is de blote man een reden om gegiechel te horen uit de groep.

Deze workshop is niet alleen maar leuk, door de verschillende poses en technieken leren jullie ook echt modeltekenen. Eerst oefenen op schetspapier met houtskool en uiteindelijk gaat deze heerlijke blote man vereeuwigd worden op een canvas doek van 30 x 40 cm.

Je vrijgezellenfeest is af met deze workshop naaktmodel schilderen.
Spreekt deze workshop je aan, maar ben je eigenlijk op zoek naar een compleet programma? Wil je vooraf precies weten wat je kwijt bent?

Wellicht is het arrangement 100% vrijgezel vrouw iets voor jullie, Neem een kijkje op onze arrangementen pagina. Hier vind je nog veel meer leuke combinaties voor een fantastische dag.

Willen jullie heel graag een naakte man met verf en penseel vereeuwigen, maar zijn jullie slechts met een paar mensen? Geen probleem! Urban Heart verzorgt regelmatig Naaktmodel Schilderworkshops speciaal voor kleine groepjes, op locatie in Groningen, Leeuwarden en Zwolle.

 

Google Maps

Adres

Urban Heart
Boterdiep 111
9712LM Groningen

Uitjes in de buurt

Reviews van Naaktmodel Schilderen

Dit keer iets anders

9 January 2019

We just had fun. Uitprobeeren is alles.

Anoniem

Uniek

9 January 2019

Unieke ervaring

Nina Pedroli

Spannend leerzaam erotiek

9 January 2019

De locatie was super tof ( TOBACCO Theater Amsterdam) Het model vol vertrouwen Onze medewerksters nerveus maar met een mooi eindresultaat naar huis!

Erik van Wilsum
Erik van Wilsum

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Creatieve bijzondere ervaring

10 January 2019

Biertje erbij en tekenen maar. Bijzondere ervaring, creatief en verrijkend. Volgende keer een vrouw? Locatie was top; TOBACCO Theater.

Enrique Luijendijk
Enrique Luijendijk

Veras mensen met iets nieuws!

10 January 2019

Top locatie (TOBACCO Theater Amsterdam) en verassende activiteit! Zeker een keer een andere ervaring, tof om een keer mee te maken!

Joëlle van Weverwijk