Groene Workshop

Rotterdam

Ontdek, pluk en proef onze stadstuinen

Welkom bij Rotterdamse Munt. In onze heerlijke oase groeien kruiden en eetbare bloemen uit alle windstreken. Ontdek wat deze stadsnatuur je te bieden heeft, volg een inspirerende workshop of geniet van de rust met een zalig kopje kruidenthee.

Samen met stadsgenoten steken we de handen uit de mouwen en maken we boeiende stadstuinen waar kinderen en jongeren de magie van planten ontdekken, waar je als stadsbewoner je talent verder ontwikkelt en waar je als bedrijf een teamdag organiseert.

Verwonder je over de natuur en prikkel al je zintuigen. Krijg je geen genoeg van al die mooie geuren, kleuren en smaken? Pluk hier je favoriete smaakmakers, theekruiden, salade of een mooi boeket.

Rotterdamse Munt maakt groen voor de stad!

Bij ons ontdek je de kracht van groen. Samen bouwen we kennis op om onze stad groener te maken. Groen zorgt voor een levendige stad en een gezonde planeet.

Groen filtert water en de lucht die we inademen, het werkt verkoelend in de zomer en biedt beschutting in de winter. Groen werkt positief voor onze gezondheid, vergroot ons geluksgevoel én zorgt ook voor superverse en smaakvolle oogst.

Google Maps

Adres

Rotterdamse Munt
Rosestraat 200
3071AH Rotterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Groene Workshop

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.