Bedrijfsfilm maken

De Meern

Een teambuilding workshop van TVworkshop is er één om niet snel te vergeten. Boek je een filmworkshop van TVworkshop, dan weet je zeker dat je iets gaat doen wat anders is dan anders.

Samen vormen jullie het productieteam van bijvoorbeeld jullie eigen lipdub, tv-commercial of speelfilm. De mogelijkheden voor teambuilding zijn legio. Elke workshop is erop gericht om op een leuke manier bij te dragen aan samenwerking, efficiëntie, sociale omgang en de sfeer onderling.

DE TEAMDAG
Een teamdag organiseren is altijd een uitdaging. Je moet immers met veel mensen en daardoor veel persoonlijke voorkeuren rekening houden. Onze workshops zijn niet alleen heel verrassend, maar zorgen er ook voor dat jullie elkaar als collega’s op een heel andere manier zien.

TVworkshop kan naar elke gewenste locatie komen. Dus dat betekent ook dat we bijvoorbeeld naar een congrescentrum of andere evenlocatie kunnen komen. Wij zijn inmiddels op heel veel plekken geweest, dus je kunt ons ook om tips vragen voor een geschikte locatie.

Google Maps

Adres

Tvworkshop
Rijnzathe 4
3454PV De Meern

Uitjes in de buurt

Reviews van Bedrijfsfilm maken

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.