Ateliers Westerdok

Amsterdam

In een inspirerende omgeving aan het Westerdok, vlakbij Centraal Station Amsterdam, heeft Ateliers Westerdok prachtige ruime en lichte ateliers. Ateliers Westerdok is een culturele ontmoetingsplek waar diverse activiteiten worden aangeboden. In onze Kunst- en expositieruimte houden we tentoonstellingen, verzorgen we kunstzinnige workshops aan amateurs, professionals en kinderen, en organiseren we lezingen, filmavonden, culturele evenementen en bijeenkomsten met catering.

Op het atelier is iedereen die wil leren tekenen en schilderen van harte welkom. Er is een uitgebreid cursusaanbod voor beginners en gevorderden onder lesbegeleiding van hedendaagse kunstenaars.
Kunstenaars en creatieven die zelfstandig willen werken kunnen terecht bij één van de werkplaatsen met model.
Voor kinderen is er de Kinderakademie, die wekelijkse lesprogramma’s en Vakantiekunstweken verzorgt.

Bedrijven en groepen kunnen gebruik maken van de inspirerende ruimten voor creatieve bijeenkomsten, een kunstzinnige workshop of voor een cultureel arrangement met biologische catering.
Ateliers Westerdok wil zo veel mogelijk mensen actief deel laten nemen aan het maken van beeldend werk. Er is aandacht voor het ambacht en technieken, maar uiteindelijk staat een eigen hedendaagse interpretatie centraal in ons lesaanbod en in de ontwikkeling van de deelnemers. De kunstvakdocenten zijn kunstenaars met een moderne kunstopleiding, die veelal bij hedendaagse galeries zijn aangesloten en met een verfrissende blik lesgeven.
De hoge en lichte ruimten ateliers zijn gelegen op het Westerdok in centrum Amsterdam, tussen het IJ en de Jordaan, op 8 minuten lopen van Amsterdam Centraal.

Google Maps

Adres

Ateliers Westerdok
Westerdok 318
1013 B Amsterdam

Reviews van Ateliers Westerdok

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.