Wellness & Beauty Sauna

Joure

Landelijk gelegen, liggend in een waterrijk gebied in het natuurterrein "De Woudfennen" kunt u ons complex "De Woudfennen" als mede ons Hotel "Country Rose".

Een loommakend saunabad kan hier worden gecombineerd met één van de arrangementen en natuurlijk ook met een hotelovernachting. Na een dag heerlijk genieten, kunt u zo vanuit de sauna in uw badjas naar de hotelkamer lopen. Een ervaring die u beslist eens moet meemaken! De sfeer van gastvrijheid in een omgeving waar in u zich uit en toch thuis voelt.

Voor ieder wat wils
Wellness & Beauty "De Woudfennen" heeft onder andere verschillende saunacabines, stoombaden, een waar Turks badhuis met hammam en een rhassoulcabine, een mooie tuin, binnen- en buitenzwembad, dompelbaden en whirlpool.

Diverse sauna's
Er zijn diverse sauna's met verschil in temperatuur en luchtvochtigheid. Hierdoor hebben cabines elk hun eigen saunaklimaat.

Zo is er naast een kurkdroge sauna van 80°C een sanarium waarbij de iets hogere luchtvochtigheid zorgt voor een erg behaaglijke warmte. De subtiele lichttherapie die hierin gebruikt wordt, heeft een vitaliserend effect op lichaam en geest.

Tuin
In de mooi aangelegde tuin staan vijf saunacabines. Eén van deze sauna is de grotsauna. Deze hete droge sauna is afgeleid van het oeroude idee van de Finnen. Graaf een kuil in de grond, bedek deze met takken en leg hete stenen in het midden. In de wintermaanden wordt er in deze sauna het Finse löyly gehouden. De tweede sauna die zich bevind in de grotsauna is een heuse zoutsteenmijn.

Finse Löyly
De Finse Löyly is een rituele opgieting waarbij door middel van een grote hoeveelheid water de luchtvochtigheid van de sauna op een hoog niveau wordt gebracht. Hierbij zal de gevoelstemperatuur enorm stijgen, waarbij zelfs de kans aanwezig is dat u kippenvel krijgt van de warmte.

Lichaamverzorging
Na een opwarmronde in de sauna lekker uitrusten in een modderbad of genieten van een gezichtsbehandeling. De beautysalon binnen onze sauna biedt een scala aan mogelijkheden voor lichaamsverzorging.

Naast de vele gezichts- en lichaambehandelingen, bieden wij diverse massages aan zoals hammam zeepmassages, hotstone-massages, voetzônereflex-massages, en natuurlijk ook sport- en ontspannings massages.

Om u behulpzaam te zijn een verwendag te organiseren, hebben wij diverse arrangementen voor u samengesteld. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen arrangement.

Google Maps

Adres

Wellness & Beauty Sauna de Woudfennen
Woudfennen 10
8503 BA Joure

Uitjes in de buurt

Oldenzaal
Sauna KeizerSauna Keizer
Hierden
Ticket vanaf € 17,50
De ZwaluwhoeveDe Zwaluwhoeve
Sittard
WellnessWellness

Reviews van Wellness & Beauty Sauna

31 August 2014

Was voorlopig de laatste keer zo het nu lijkt bij Sauna de Woudfennen. Het drama begon al bij het bestellen van een tosti. Beide een tosti besteld. Eén met prei en een Hawaii. Komen ze het brengen weet ze niet welke tosti welke is, ze gaat maar weer terug de kok weet het ook niet. Dan komt het: moet u zelf maar even de tosti uit elkaar halen welke het is. Ok, dat nog tot daaraan toe. Dan zou het Turks stoombad weer klaar zijn naar renovatie alles wat klaar was niet het Turk stoombad 1é maal geen stoom de 2é maal veel te veel stoom 3é maal weer geen stoom. Dan ga je eten en bestel je wat van de kaart ook als dat komt vragen ze niet welke groente er bij kan, nee het word voor je geregeld dan zeggen ze had u dat moeten zeggen welke groente later word er gezegd ja het is een eenvoudige keuken dan nog kan je het aan je klanten vragen, ik had ook kunnen zeggen ik vind deze groente niet lekker. Maar dat ze bij de receptie er zich van af maken en verschuilen we kunnen de bedrijfsleider niet te pakken krijgen, we heb er alles aan gedaan ook is het bedrijf gebeld voor de storing die komt niet want alles moet open gebroken worden is en blijft een zwak excuus. Ze zijn hier niet op voorbereid er werd niet een lijst gemaakt van mensen die klachten hadden zo zie dat ze daar niet goed voorbereid zijn op zulke dingen. Dus totaal niet waar gekregen voor mijn geld.

N.C.S.

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.