Privé spa Wellness

Purmerend

Spa Alhambra is een klein stukje tot leven gekomen privé sauna in Moorse ambiance in Nederland. Een privé Spa met meerdere units in Andalusische sferen waar je je kan afsluiten van de dagelijkse drukte en hectiek met door jouw gekozen gezelschap.

Detoxen in het stoombad of sauna, je spieren laten masseren in de jacuzzi, een duik nemen in het zoutwaterzwembad, je immuunsysteem boosten in het ijsbad of even languit bijkomen in de Moorse lounge onder het genot van een drankje. Het kan allemaal. De rust is intens en de harmonie volledig. Een sauna om in alle privacy even tot jezelf te komen, te genieten en op te laden.

 

Google Maps

Adres

Spa Alhambra
Nijverheidsweg 18
1442LD Purmerend

Uitjes in de buurt

Reviews van Privé spa Wellness

11 March 2020

Mijn vrouw en ik zijn echte sauna liefhebbers. Echter waren wij niet echt bekend met Privé Sauna 's. Via uitjes.nl kwamen wij privé sauna spa alhambra tegen. We besloten om het eens te proberen. Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door een dame. Tijdens de rondleiding kon ik mijn ogen niet afhouden van de mooie ornamenten, de mooie oosterse lampen en de architectuur. Wij hebben tijdens ons verblijf in alle privacy heerlijk genoten van de faciliteiten en waanden ons even op vakantie door het 1001 thema. Zeker voor herhaling vatbaar????

Rick en Mayoree

11 March 2020

Awesome????????????

Judith

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.