Privé spa Wellness

Almere

Een privé Wellness & Spa in Andalusische sferen waar je je kan afsluiten van de dagelijkse drukte en hectiek met door jouw gekozen gezelschap.

Detoxen in het stoombad of sauna, je spieren laten masseren in de jaccuzi, een verfrissende plens water over je heen in de belevingsdouches, een duik nemen in het zoutwaterzwembad of even languit bijkomen in de verlaagde Moorse lounge onder het genot van een drankje uit de minibar of muntthee van ’t huis. Het kan allemaal.

De rust is intens en de harmonie volledig. Een plek om in alle privacy even tot jezelf te komen, te genieten en op te laden.

Google Maps

Adres

Spa Alhambra
Televisieweg 67
1322AJ Almere

Uitjes in de buurt

Oldenzaal
Sauna KeizerSauna Keizer
Son en Breugel
Thermae SonThermae Son
Valkenburg aan de Geul
Ticket vanaf € 21,50
Thermae 2000Thermae 2000

Reviews van Privé spa Wellness

11 March 2020

Mijn vrouw en ik zijn echte sauna liefhebbers. Echter waren wij niet echt bekend met Privé Sauna 's. Via uitjes.nl kwamen wij privé sauna spa alhambra tegen. We besloten om het eens te proberen. Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door een dame. Tijdens de rondleiding kon ik mijn ogen niet afhouden van de mooie ornamenten, de mooie oosterse lampen en de architectuur. Wij hebben tijdens ons verblijf in alle privacy heerlijk genoten van de faciliteiten en waanden ons even op vakantie door het 1001 thema. Zeker voor herhaling vatbaar????

Rick en Mayoree

11 March 2020

Awesome????????????

Judith

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.