Thermae 2000

Valkenburg aan de Geul

Op het topje van de Cauberg ligt Thermae 2000. Een unieke locatie waar je je temidden van een rustgevend landschap heerlijk kunt ontspannen en optimaal kunt genieten van warm mineraalrijk thermaal water uit eigen bron. Alle arrangementen zijn inclusief de weldadige thermale binnen- en buitenbaden, de uitgebreide sauna faciliteiten met o.a. een tulisauna, eucalyptussauna en Romeinse en Turkse stoombaden, wisselende activiteiten zoals Thermaemotion, floaten op Feng Shue muziek, workshop tibetaanse klankschalen, tai chi en opgietsessies en natuurlijk gratis showergel, shampoo en scrubzout.

Kaartjes met korting voor Thermae 2000

Thermae 2000
Koop je tickets eenvoudig en met korting bij Thermae 2000 en je kunt direct genieten van deze prachtige wellness.
Ticket vanaf € 21,50
Google Maps

Adres

Thermae 2OOO
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg aan de Geul

Uitjes in de buurt

Son en Breugel
Thermae SonThermae Son
Valkenburg aan de Geul
Ticket vanaf € 21,50
Thermae 2000Thermae 2000

Reviews van Thermae 2000

30 January 2013

Een groot sauna complex waarbij de sauna in tweën is gedeeld. 1 voor badpak gedeelte en 1 voor het naakte gedeelte, wat op zich natuurlijk heel leuk bedacht is. Maar in de praktijk is het een beetje onhandig. Soms moet je je natte badpak weer aandoen om in het andere gedeelte te zijn. En verder vonden we het ook niet echt een hele mooie sauna, we kennen leukere...

Anoniem

27 June 2016

Afgelopen zaterdag 25 juni thermae 2000 in Valkenburg bezocht. Het was een zware domper op wat voor ons een fantastisch weekend had moeten zijn. We waren niet op de hoogte dat we badkleding mee moesten nemen (stond in de kleine letters onderaan) en ook de 2 bezoekers die na ons kwamen wisten dit niet. Jammer we mochten dus alleen het sauna gedeelte bezoeken en niet in het zwembad en bubbelbaden. We hadden ook slippers, badjas en handdoek erbij gereserveerd de slippers waren te verkrijgen vanaf maat 39, nu heb ik maat 36 dus heb heel de dag moeilijk gelopen en het was gevaarlijk op de trappen met te grote slippers..De sauna's waren smerig in 1 sauna liep zelfs een groot insect rond. Het is er zeer verouderd. We hadden een Timeless dagarrangement genomen. Er zat een 3-gangen Vitaal lunch in Bread & Bites Buffet bij. Het restaurant was koud en kil, je zat er op ijzeren banken en het was er niet schoon. Dit mag je geen restaurant noemen maar eerder een kantine boven het rumoer van een zwembad in een vakantiepark. We keken op de kaart maar kregen te horen dat je alleen de keus had uit 2 soepjes, 3 salades en voor het nagerecht had je geen keus. Dus je mocht niet bestellen vanaf de kaart. De massage was goed alleen jammer dat de vrouw boven mij kauwgom in haar mond had en dit ook duidelijk te horen was. Voor die geen die willen roken is er ergens achteraf een asbak neergezet waar je weggestopt wordt. Er stonden twee krukjes en een asbak ergens boven aan een trapje. Het zag eruit als een luguber achteraf plaatsje. De bandjes die je om kreeg bleven niet vast zitten je was heel de dag bezig om je bandje opnieuw vast te doen. Voor deze dag waren we €115,= kwijt het was weg gegooid geld. We hebben erover geklaagd en kregen ieder 1 frisdrankje als goedmaker. Echt zeer slecht.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.