Saunacomplex Goos Wellness

Posterholt
Goos Wellness
Heinsbergerweg 63
6061AH Posterholt

Alles wat je nodig hebt om te ontspannen vind je bij Goos Wellness, een saunacomplex in Finse stijl. Er zijn zes sauna's met elk hun eigen thema: de smurfensauna, de wijvatsauna en de 'hele hete boeren-sauna'.

Er is ook gewoon een lekkere Turks stoombad, ruimte voor opgietingen en een buitenzwembad. Goos Wellness is een gezellige sauna met vriendelijke prijzen.

Bezoek de website >>

sauna

  Reviews van Saunacomplex Goos Wellness

  19 February 2022

  Na twee jaar nog maar eens bezocht…nog steeds hetzelfde behalve dat het personeel weer eens een vernieuwing heeft ondergaan wat helaas het eten niet ten goede komt. Niet echt warm en kroketjes niet doorbakken/gaar. Van de 95-100graden sauna kon je al vroeg in de avond geen gebruik meer maken. Vanwege het ” noodweer” eerder naar huis. Dan blijkt een afvalcontainer die niet was vastgezet tegen onze auto te zijn aangerold. De eigenaren waren helaas telefonisch niet bereikbaar en dat terwijl ook een groot gedeelte van de sauna dakafwerking los was gekomen. Foto’s gemaakt en meerdere meldingen op de website gemaakt. In plaats van verantwoording te nemen zijn mijn meldingen door sauna Goos zonder enige reactie verwijderd. Wel neemt leeghoofd Suus de tijd om later op mijn privé account gal te spuien. Zegt genoeg toch? Schandalig dat zulke lui een dergelijk complex mogen leiden!! Gelukkig ben ik voor vergoeding van de schade niet op zulk associaal gedrag aangewezen. In hun schoenen staande? Ik zou mij diep heel diep schamen!

  Joseppe

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.