Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Veenendaal

Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug is een bedrijf dat zich al vele jaren bezig houdt met het optimaal in de watten leggen van haar gasten. De nadruk ligt hier altijd op gezelligheid, ontspanning en welzijn. Aan de rand van Gelderland en Utrecht heeft Sauna de Heuvelrug zich gevestigd in een ruime boerderij met diverse aangelegen cabines en ruimtes. In alle ruimten en faciliteiten staat de sfeer van puur natuur centraal en is er een gemoedelijke gastvrije ambiance zichtbaar. Door de jaren heen is het sauna complex gefaseerd omgetoverd tot een ware oase aan Sauna, Beauty en Thermen faciliteiten.

Geen haast, geen stress, lekker de tijd voor jezelf
Je hoeft geen rekening te houden met tijd, afgezien van de eventuele afspraak voor een heerlijke massage of behandeling. Sauna de Heuvelrug werkt in de salon uitsluitend met gerenommeerde merken en ervaren specialisten. Wist je overigens dat massage één van de meest effectieve manieren is om werkdruk en stress te verwerken en dat sauna het middel is om op een positieve manier te werken aan je weerstand en conditie?

Optimaal gevoel van welzijn
De diverse Finse binnen- en buitensauna's, de Romeinse thermen met diverse stoombaden, whirlpool, kruidentempel, en onder andere het binnen- en buitenzwembad geven een optimaal gevoel van welzijn.

Enthousiast team
Sauna de Heuvelrug staat met een enthousiast team voor je klaar met een gastvrije, persoonlijke en ongedwongen begeleiding en Wellness advies. Met een grote zorg rond ultieme hygiëne, waterbehandeling en een onbesproken service biedt Sauna de Heuvelrug een garantie voor gezellige ontspanning!

Google Maps

Adres

Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug
Dijkstraat West 189
3906 WR Veenendaal

Uitjes in de buurt

Reviews van Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

14 January 2013

Leuke sauna, vriendelijk personeel en de beste opgietingen van Nederland. Het is er echt gezellig. Mijn nummer 1 dagje uit!

Nynke Bodybakery

11 July 2016

Heerlijke en niet te grote sauna. Eten was prima.

Christina Lubbers

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.