Fontana Resort

Bad Nieuweschans

In Fontana Resort Bad Nieuweschans bevindt zich op ongeveer 600 meter diepte een unieke mineraalrijke bron, waarvan het water onder andere gebruikt wordt in het 36 ºC warme Thermaalbad.

Sauna
Fontana Resort Bad Nieuweschans heeft ook vele sauna's en faciliteiten met ondere andere Finse sauna, Infraroodsauna, Kelosauna, Kruidensauna, Scrubzouthoek, Afkoelpalviljoen, Salarium, Balneobad, Haardpalviljoen en verschillende ruimtes om te rusten.

Stoom Badhuis
In het Stoom Badhuis ervaar je de weldadige warmte van een stoombad met dagelijks wisselende aroma's, gecombineerd met de ontspannende werking van thermaalwater dat over je schouders stroomt. In het stoombad heerst een zeer hoge luchtvochtigheid wat onder andere een positieve uitwerking heeft op je luchtwegen en huid. Na het stoombad maak je gebruik van de verfrissende neveldouche om zo je lichaam op milde wijze af te koelen.

Behandelingen
Fontana Resort Bad Nieuweschans heeft ook de mogelijkheid om vooraf of tijdens je verblijf (afhankelijk van de beschikbaarheid) verschillende behandelingen te reserveren, waaronder massage-, huidverzorgings- en aromatherapiebehandelingen.

Google Maps

Adres

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Weg naar de Bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

Uitjes in de buurt

Reviews van Fontana Resort

2 October 2022

Al ruim 30 jaar fan

H Bleker

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.