Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1745 uitjes gevonden
Leiden
Na deze rondwandeling weet u bijna alles over de Leidse historie. Verhalenverteller Rembrandt of zijn vrouw Saskia van Uylenburgh (verklede acteurs) neemt u op zo'n bijzondere manier mee in het Leiden van toen dat u het nooit meer zal vergeten.
Utrecht
Het Scriptorium is een spannende en avontuurlijke interactieve live-game in een Victoriaanse stijl, waarin de roemrijke geschiedenis van Utrecht centraal staat.
Rotterdam
Er uitzien als een ‘natural beauty’? In deze workshop leren onze professionele visagisten je om een perfecte basis en dagmake-up aan te brengen. Deze workshop duurt 2,5 uur en is te boeken in Rotterdam en Amsterdam (Diemen)
Utrecht
Maak in een dag een eigen portemonnee of leren omslag voor een boekje bij Leervermaak. Leer de echte ambachtelijke zadelmakersteek en vervaardig geheel met de hand een pracht product van echt leer.
Hoorn
Watertaxi Hoorn biedt naast de mogelijkheid om u van de ene naar de andere bestemming te laten varen. Van een rondvaart van een uur door de haven en de grachten van de stad, tot een langere tocht.
Utrecht
Nog nooit eerder is er een virtuele game ontwikkeld, waarbij mensen niet alleen communiceren in een virtuele wereld, maar ook teambuilding games uitvoeren. Betreedt een nieuwe wereld samen met je vrienden en collega’s en speel uitdagende teamopdrachten in virtual reality, waarin de zintuigen zicht en gehoor worden misleid en de lachsalvo’s de enige werkelijkheid zijn.
Amsterdam
Vier de verjaardag van uw zoon of dochter met deze fantastische Graffiti workshop. Gehuld in beschermende kleding wordt er een echt graffiti kunstwerk gemaakt. Elk kind werkt aan een eigen ontwerp en mag zijn of haar werk mee naar huis nemen.
Roosendaal
You can fly! Echt waar, ook jíj kan indoor skydiven! Indoor Skydive Roosendaal biedt jou de unieke ‘vrije val’ ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Kom jij het ook ervaren?
Amsterdam
Speel zelf Lasertag in de grootste Arena, 900m2, van Amsterdam. Lasertag Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven.
Diemen
Vele vrouwen vinden het moeilijk om een ‘Smokey eye’ aan te brengen. Ze zien het bij anderen, maar als ze het zelf proberen komt er niets van terecht. Vanaf nu kun jij ook ‘sensual eyes’ maken!

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!