Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1829 uitjes gevonden
Amsterdam
Tijdens deze workshop zullen de deelnemers het tegen elkaar opnemen in de bumperball. Het doel is om de bal in het doel te schieten maar pas op want jou tegenstander kan jouw opzij bumperen!
Groenlo
Het jaar 1627. Een oorlog tussen de Staatsen en de Spanjaarden. Een moordcomplot op Prins Frederik Hendrik? Heb jij het in je om prins Frederik Hendrik te redden?
Soestduinen
Boek nu jouw evenement bij Hilton Royal Parc Soestduinen en boost jouw vergadering met een buiten teambuilding activiteit!
Van 04-05-2018 tot 05-05-2018
De Grebbelinie 4 en 5 mei
Renswoude
Op 5 mei zijn er allerlei activiteiten rond het #Grebbelinie Bezoekerscentrum Ga mee op pad met de Hollandse houten soldaten die op verschillende moment in de geschiedenis voor onze vrijheid hebben gevochten.
Tilburg
Workshop schermen is een verrassend leuke workshop die aangeboden wordt in heel Nederland en het buitenland. Zeer geschikt als bedrijfsuitje in het kader van teambuilding. Maar ook enorm leuk om te doen met je eigen vrienden. Het is uitdagend en super leuk om te doen. Geschikt voor iedereen!
Groningen
Samen trainen is leuker. Geniet van een intensieve training van onze personal trainers, waarbij samenwerken, uitdaging en fit worden centraal staat. Een leuk actief alternatief voor de film of dergelijke activiteiten.
Oosterhout
Stichting Typisch organiseert activiteiten voor jongeren/ jongvolwassenen met een beperking, zowel verstandelijk als lichamelijk.
Venlo
De mogelijkheden zijn divers. bijvoorbeeld het huren van één of enkele cabrio’s, interessante routes, overnachtingen, lunch en/of diner, een goed gevulde picknickmand en sprekers.
Rotterdam
Natuur uit eigen stad en ver daarbuiten, recent en oeroud. Alles van dichtbij te bekijken zonder dat het wegschiet of wegvliegt. Met de legendarische collectie dode-dieren-met-een-verhaal. Dit doodleuke museum blijft verbazen.
In heel Nederland
Samen koken is leuk! Boek de Kookparty op ieder gewenste locatie in heel Nederland. Bij u thuis, bij u op het bedrijf of in uw vakantiehuis tijdens een weekendje weg.