Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1707 uitjes gevonden
De Meern
Het ultieme uitje voor vrienden, collega’s en familie. Kom langs en ontsnap! capaciteit: 2-20 personen. Beleef bij Escape This Room de meest unieke escape ervaring voor grote groepen.
Bunnik
De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Bunnik, Utrecht. Mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve (buiten)opdrachten op het fort.
Delft
Het eeuwen oude stadje Delft is een echte trekpleister. De vele bruggen over de grachten maken deze tocht niet alleen interessant maar ook "a whole lot of fun". De oude historie, architectuur en de vele terrassen maken deze tour compleet. Onder Delft op deze unieke manier.
Amsterdam
Soccergolf (Footgolf) is een variant van golf. Het is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Doel is de bal in zo min mogelijk trappen in de hole te krijgen.
Leiden
Terwijl u heerlijk ontspannen vaart door de stad Leiden geniet u ondertussen van een BBQ aan boord. Ideaal voor iedere groep die een betaalbare combinatie van een sfeervolle boottocht, eten en drinken zoekt!
Denekamp
Natura Docet Wonderryck Twente is HET museum voor de hele familie. In dit natuurhistorische museum, midden in de Twentse natuur, is van alles te beleven voor jong én oud!
Utrecht
Altijd al een potje golf willen spelen maar niet op de normale serieuze manier? Boek dan de Urban Street Golf workshop met je vrienden/familie of collega's en speel een potje golf door jou stad of dorp!
Amsterdam
Speel nu de Highland Games in Amsterdam. Deze stoere activiteit doet het altijd goed bij vrijgezellenuitjes, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes. Gekleed in een echte schotse rok gaan jullie de strijd met elkaar aan.
Amsterdam
Bij Canal Tours Amsterdam wordt je favoriete pizza gewoon op de boot bezorgd, terwijl je een rondvaart maakt door Amsterdam. Varen en eten tegelijk!
Utrecht
Lethal Codes is een spannende game. Het doel is om het mysterie op te lossen en de wereld te redden.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!