Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1703 uitjes gevonden
Hoorn
Stel jullie creativiteit op de proef en maak samen een film of trailer op een locatie naar keuze. Misschien is jullie eigen bedrijf wel de perfecte setting om een 'verhaal' op film vast te laten leggen.
Rotterdam
Aan de hand van één van de vier gidsdieren volg je een route door de tentoonstelling en kom je erachter waar de stadsdieren leven, wat ze eten en hoe ze zich gedragen en aanpassen aan de stad.
Eindhoven
Een cocktailworkshop bij de minibar is een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of om met je vrienden meer te leren over cocktails. Na een uitleg door onze bartender kun je jouw eigen cocktails maken.
Hoorn
Playback en kruip in de huid van jullie favoriete popartiest/groep voor de camera, laat een professionele lipdub/videoclip maken op een locatie naar keuze.
Van 26-12-2017 tot 07-01-2018
Kerst in FutureLand
Rotterdam
Tijdens de kerstvakantie is FutureLand ondergedompeld in kerstsfeer. Kom langs voor een romantische lichtjestour met de FutureLand Ferry, volg een audiotour in het interactieve informatiecentrum.
Haarlem, Wijk aan Zee
Blokarten is de meest spectaculaire en populaire strandsport van dit moment. Wij bieden naast blokarten nog vele andere originele en milieuvriendelijke activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje.
Van 01-11-2017 tot 15-03-2018
WinterWonderLand
Haarlem
Al vijftien winters organiseren wij magische Evenementen met Winterse Thema's. Van feesten in gezellige Tiroler dorpen tot netwerken in luxe Lounge Iglo's.
Rotterdam
origineel sensationeel. Een uitje om nooit te vergeten Oog in oog met een T-rex, Alien of een Walvis. Drones en Zombies schieten. Boksen, boogschieten of laserzwaard vechten. Balanceren op de rand van een wolkenkrabber. De achtbaan of toch de slingershot in.
Leiden
Welkom bij het knettergekke stadsspel De Maffe 80 waarbij jullie vreemde, uitdagende en vooral hilarische opdrachten gaan uitvoeren in de leukste stad van Nederland. Hoe ver gaan jullie om deze opdrachten uit dit spel tot een goed einde te brengen?
meijel
Maak een verkenningstocht met een legerjeep door de Peel. Een echt mannenuitje, waarbij je zelf het stuur in handen hebt.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!