Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1716 uitjes gevonden
Amsterdam
Tijdens onze gymles zal de docent verschillende sport- en spel activiteiten neerzetten. Van estafettevormen tot teamspelen, alle facetten van het gymmen komen aan de orde.
Valburg
Als je op zoek bent naar een stoere activiteit, dan is quadrijden wat voor jou! Na een goede training op de 125cc quads op de zandbaan, ga je een stapje verder! Je trotseert het hindernisparcours. Leg jij dit parcours zonder fouten af?
Glimmen
Het gastenverblijf 'DE DOBBE' bevindt zich in een apart tuinhuis met eigen entree, terras, keuken en badkamer en ligt aan de rand van het natuurgebied Appèlbergen in Glimmen.
Van 01-04-2017 tot 31-10-2017
Stadsgids vaartochten Tilburg
Tilburg
Ervaar Tilburg te water, en kom meer te weten over de geschiedenis van de Piushaven, het Wilhelminakanaal. We beginnen met een bijzondere stadswandeling in de Piushaven.
Waalwijk
Voor jonge fans van het echte Koken en Bakken geeft By LLen de mogelijkheid workshops (of Kinderfeestjes) te volgen waarbij de keuken 'het' onderdeel van de middag zal zijn!
Rijnsburg
Tekstborden zijn onwijs hot momenteel en mogen dan ook niet ontbreken in je interieur. Maar wat is er nou leuker dan je eigen persoonlijke tekstbord te maken, helemaal naar je eigen idee en wensen!
Utrecht
Even iets heel anders dan werk. Wij bieden jou en je team de mogelijkheid om de roeisport te ontdekken. Dit is een originele invulling van een bedrijfsuitje dat voor iedereen geschikt is en op jouw wensen wordt afgestemd.
Werkendam
Het Biesbosch Museum laat zien op welke wijze de mens vanaf die periode tot heden zijn brood in het gebied verdiende en door zijn handelen het uiterlijk van de Biesbosch heeft bepaald.
Kamperland
Een escape room wordt ook wel eens een escape game of exit game genoemd. In dit interactieve spel wordt je met een groep mensen opgesloten in een kamer.
Heusden
Twee uur heerlijk ontspannen onbeperkt borrelen aan boord, met diverse zoutjes en hapjes op tafel. Stap bij ons aan boord om gezellig bij te kletsen en geniet van de lekkere hapjes en drankjes terwijl het mooie Brabantse landschap aan u voorbij trekt.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!