Thuis Uitjes

Thuis Uitjes

In Nederland zijn er genoeg leuke uitjes te doen buitenshuis. Je kan heerlijk een dag uitwaaien op het strand met de honden of juist lekker een middag naar de wellness toe voor volledige ontspanning. Maar voor een leuke dag hoef je helemaal niet de deur uit. Er zijn zoveel leuke activiteiten te doen binnenshuis.  

Momenteel zitten alle Nederlanders thuis in verband met het Coronavirus. Echter is dit geen reden om de hele dag niets te gaan doen maar door het coronavirus gaan wij het thuis gewoon extra leuk maken! Iedere dag heerlijk uitgebreid koken of bakken? Knutselen? Het huis opruimen en geld verdienen met je ‘troep’? Leuke films kijken? Er is genoeg leuks te doen in huis waardoor jouw gezin zich zeker niet hoeft te vervelen in deze rare periode!

Thuis Uitjes

Creatieve uitjes voor thuis

Heerlijk een middag met de kinderen aan de slag met allemaal leuke knutselopdrachten, hoe leuk is dat! Maak de mooiste lampionnen van sappakken of maak jullie eigen mikado spelletje van satéprikkers. Verzamel alle wc-rollen en ga aan de slag want een wc-rol is ideaal knutselgereedschap. Maak een papegaai, spin, racewagen, bloemen of de schattigste monstertjes! Ligt er toevallig nog een oude schoenendoos in huis, maak een geweldige kijkdoos. Ooit eraan gedacht dat je deze ook kan stapelen voor een mega vette kijkdoos! 

Ben je een beetje handig aangelegd? Ga aan de slag met jouw eigen wijnrek. Handig en groene vingers? Ga heerlijk aan de slag in de tuin, een pallet als decoratief element aan de muur, kan een heel verschil maken! Een mooie muurschildering anders ook. Of ga aan de slag met alle bloempotten en mozaïek deze. Het kleinste element kan al een heel groot verschil maken.

Creatieve uitjes voor thuis

Actief zijn binnenshuis

Niets is lekkerder dan sporten. Even je gedachten op nul zetten en actief bezig te zijn met jouw lichaam. Ga thuis aan de slag met oefeningen, deze kan je bijvoorbeeld goed op het internet vinden. Je kan ook op zoek gaan naar jouw innerlijke chakra door middel van een middag yoga of meditatie. Doe jij normaal gesproken aan een sport zoals voetbal, dan kan je in de tuin gaan oefenen met speciale oefeningen zodat je nog beter wordt!

Actief zijn binnenshuis

Wordt een echte chefkok!

Iedereen houdt van lekker eten, of je nou een goede kop groentesoep eet of een versgebakken chocoladetaart, eten is zeer belangrijk voor de mens. Ga aan de slag met verse ingrediënten en speel thuis restaurantje. Maak alle gerechten na die jullie normaal gesproken altijd buiten de deur eten. Houden jullie heel erg van pizza’s? Ga aan de slag met jullie droompizza’s en beleg dit met alle ingrediënten die jullie lekker vinden, niets is te veel erop! Met de kinderen is het ook erg gezellig om een lekkere bakmiddag te houden en ga aan de slag met taartjes, cakejes of bak de beste brownies. 

Het is ook een echte win-win situatie; iedereen in huis is blij dat er weer iets lekkers op tafel staat en binnenkort ben jij een echte sterrenchef door al het oefenen!

Wordt een echte chefkok!

Ontspanning in huis

Wanneer je een dagje lekker thuis bent is dat de ideale tijd om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. Lees dat boek dat al jaren in de kast ligt en je eigenlijk nooit aan toe komt. Of kijk eindelijk een filmmarathon volledig achter elkaar!Een dagje spa staat natuurlijk voor échte ontspanning en wie zegt dat je dit niet thuis kan doen? Ga heerlijk in bad, scrub jezelf grondig en haal je partner over voor een heerlijke massage. Ook is het superleuk om oude foto’s terug te kijken, de uren vliegen voorbij zonder dat je het doorhebt!

Ontspanning in huis