Bestel kaartjes

SnowWorld Landgraaf

Landgraaf
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
SnowWorld biedt je de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is welkom, 365 dagen per jaar! In ’s werelds grootste indoor wintersportdorp kun je niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw, maar ook lekker shoppen, heerlijk dineren en genieten van bruisende après –ski dit behoort alles tot onze activiteiten om het wintersportgevoel compleet te maken.

Piste
SnowWorld Landgraaf is begonnen met twee pistes, waarvan de langste 520 meter is. Daarnaast is er ook een piste voor beginners en kinderen. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier hun hart ophalen.

Wintersportdorp
Natuurlijk is er voor de freestylers een Funpark dat meegaat met de laatste trends. In 2003 is de derde piste met een lengte van 500 meter inclusief een 6-zits stoeltjeslift officieel geopend. Daarmee mag SnowWorld Landgraaf zich ’s werelds grootste overdekte wintersportdorp noemen.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor SnowWorld Landgraaf

  Skihal
  Koop je tickets met korting direct online. Je kunt meteen doorlopen en hoeft niet in de rij te wachten.
  Van € 20,00. Nu voor € 19,00

  Reviews van SnowWorld Landgraaf

  17 september 2010

  Hier onlangs weer geweest en het was gezellig druk! Een echte aanrader voor de familie. Inmiddels gaan wij bijna elke maand. Je kan er overigens ook heerlijk eten. Alleen is het drinken een beetje aan de dure kant.

  Carolien
  Carolien
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.