Blokarten op het strand

Ouddorp

Blokarten (ook wel strandzeilen genoemd) staat garant voor actie en avontuur en is voor iedereen toegankelijk! Onder begeleiding van onze professionele instructeurs, rijdt iedereen binnen no-time heen en weer over ons strand in Ouddorp op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Liggend, vlak boven de grond, bestuur je de Blokart en scheer je over het strand. De Blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Blokarten is geschikt voor jong en oud, en is gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Blokarten als Groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. In ons programma brengen wij je de basis van het blokarten bij. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Tijdens het programma leren we iedereen sneller rijden, de kart trimmen, bochten draaien en meer. Indien gewenst wordt het programma afgesloten met een spannende wedstrijd, waarin iedereen zijn kwaliteiten kan bewijzen. Jullie krijgen 1 Blokart per 2 tot 3 personen, zodat je elkaar kan helpen en aanmoedigen.Blokarten voor individueen en kleinere groepen

Voor kleine groepjes en individuen bieden we de Clinic blokarten: je wordt dan ingedeeld bij een groep met anderen personen. We beginnen met een stukje theorie over het blokarten / strandzeilen, waarin wordt uitgelegd hoe je snelheid moet maken, af kan remmen en keren. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Je deelt de Blokart met 1 ander persoon, zodat je elkaar kunt helpen en omstebeurt even bij kan komen. Blokarten is makkelijk te leren: je rijdt binnen tien minuten als een ervaren strandzeiler over ons strand. De Clinic Blokarten duurt 2 uur en kost € 43,-. Bekijk hier de tijden waarop de Clinics worden aangeboden.Blokart huren?
Al ervaring met blokarten? Dan is het ook mogelijk om een blokart te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Google Maps

Adres

Natural High
Brouwersdam 22
3253MM Ouddorp

Reviews van Blokarten op het strand

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.