Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1004 uitjes gevonden
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escaperoom midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Probeer te ontsnappen binnen 60 minuten uit een van onze unieke escape rooms.
Gelselaar
Het pannenkoekenboerderij Erve Brooks voor iedereen die wil genieten van de schoonheid en gezelligheid.
Amsterdam
Je zit een uur vast in een kamer. Het zit vol met raadsels, verborgen mysteries en vergeten verhalen. Kun jij de aanwijzingen vinden, de verborgen waarheid onth
Moordrecht
Altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige 4x4 wagen in de modder? Vraag je jezelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen? Wij bieden je de kans om dit mee te maken!
Rotterdam
Gezellig met een groep een demo opnemen in de mooiste studio van Rotterdam of bestaande liedjes zingen in de karaoke studio.
Dongen
Stap in het duistere doolhof en ervaar de thrill van 100% actie en adrenaline. Dé nieuwste variant op lasergamen en Escape Rooms. Een teamspel om nooit te vergeten!
Den Hoorn Texel
Een dagje toeren over Texel met de nostalgische Jutterstoer op de solex is de moeite waard voor iedereen!
Goch
Een vrolijk en ontspannen dag met ezels als collega's. samen een doel bereiken en plezier hebben. Ontdek de ezel in de collega en de collega in de ezel.
Den Haag
Djembe workshops op locatie in Nederland en België. Onvergetelijke, spectaculaire, en interactieve workshops. Voor teamtraining, bedrijfsuitje, iedere mogelijke feestelijke gelegenheid.
Utrecht
Stel je voor: jullie doen mee aan een leuke Citygame in Utrecht. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Maar de jouwe blijft gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?