Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1005 uitjes gevonden
Leiden
Welkom bij het knettergekke stadsspel De Maffe 80 waarbij jullie vreemde, uitdagende en vooral hilarische opdrachten gaan uitvoeren in de leukste stad van Nederland. Hoe ver gaan jullie om deze opdrachten uit dit spel tot een goed einde te brengen?
Laren Gld
Ga eens lekker toeren met een Solex in de Achterhoek, Twente of rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen.
Beleef het echte racegevoel op de meest spectaculaire indoor kartbaan van Nederland! Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits heeft de broers Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van deze kartbaan. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten een tunnel en een fly-over. Hartstikke spannend dus! Wie durft de uitdaging aan?
Poortugaal
Pitch & Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Door de "kleine" afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen, de geoefende én de ongeoefende golfer. Een GVB is niet vereist!
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Den Burg - Texel
Samenwerken buiten de werkvloer zorgt voor een goede teamspirit. Willen jij en je collega's elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Dan is de zeskamp ideaal.
Van 12-12-2020 t/m 13-12-2020
Cursus Stoelmassage (shiatsu)
Huizen
Leer in een weekend professionele en ontspannende handgrepen en massagetechnieken obv drukpunten over de kleding heen.
Deurne
Kamp Noord en kamp Zuid gaan de strijden tijdens verschillende onderdelen. Welk kamp weet als eerste de eindcode te kraken?
Otterlo
Cross dwars door de bossen en over de heidevlaktes met een mountainbike. De GPS wijst je hemelsbreed de weg.
Maaseik
Inbreken in een echt verlaten horror ziekenhuis met een doorgedraaide chirurg gespeeld door een professionele acteur? Durf jij het mysterie op te lossen?