Workshop Schermen

Arnhem

Deze (inter)actieve workshop wordt gegeven door een voormalig bondscoach of oud international. Door leuke spelvormen en oefeningen staat u al snel echt te schermen. Na ongeveer een uur bent u er klaar voor om de ander uit te dagen voor een duel ! Wie is hier de echte Zorro?

De workshop schermen is al snel geschikt voor iedereen (zelfs rolstoel gebonden personen) en er zijn geen wachttijden. Iedereen is tegelijk bezig en heeft een eigen uitrusting. Het geheel wordt in ontspannen sfeer gegeven en er is ruimte voor een toernooitje individueel of in teamverband.

Schermen is een sport die inspanning vereist. Het is verstandig hier rekening mee te houden. Deelnemers wordt aangeraden makkelijk zittende (sport)kleding mee te nemen. Uiteraard kunnen wij de intensiteit aanpassen aan uw wensen.

De workshop wordt op luchtige en aangename wijze gegeven door topinstructeurs waardoor u zich aan het einde een echte schermer voelt en terug zal kijken op een onvergetelijke workshop.

Deze workshop is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten zoals bedrijfsuitjes, familiefeest, vrijgezellenfeest of kinderfeest.

Google Maps

Adres

Soolancelot
Olympus 25
6832EL Arnhem

Uitjes in de buurt

Delfstrahuizen
VoetgolfVoetgolf
Op jouw locatie
Escape LasergameEscape Lasergame
Op locatie naar eigen wens
Lasergame Stratego
Op locatie naar eigen wens
Sportief kinderfeestjeSportief kinderfeestje

Reviews van Workshop Schermen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.