Waterski- + Wakeboard

Harkstede Gn

Waterskiën en Wakeboarden

Zoals de naam al doet vermoeden is waterskiën een wateractiviteit. Je wordt door middel van een kabel over het water voortgetrokken terwijl je op 2 waterski’s staat. Dit doe je natuurlijk niet zonder een uitleg van de instructeur!

Wakeboarden is ongeveer hetzelfde. Je staat alleen niet op twee waterski’s, maar op een wakeboard!

Wij raden altijd aan om te beginnen met waterskiën. Als je hierop een rondje hebt gemaakt kan je overstappen naar de beginners-wakeboards die bij de waterskibaan staan. Al eerder gewakeboard? Dan kan je bij de receptie een wakeboard huren, óf natuurlijk je eigen materiaal gebruiken.
Speciaal voor de gevorderde wakeboarder liggen er verschillende obstakels in het water.

Goed om te weten:

Voorwaarde voor deelname is het hebben van zwemdiploma A & B
Vanaf ca. 7/8 jaar zijn de meeste kinderen sterk genoeg om te kunnen waterskiën.
Maximaal 30 personen per uur.
We draaien pas wanneer er minimaal 3 betalende gasten op een uur staan
Tijdens openingstijden kun je alleen plekken op de baan reserveren
Altijd inclusief gebruik van zwemvest (verplicht) en helm (verplicht) en een paar waterski’s. Een wakeboard en/of een wetsuit kun je bij ons huren
Wij raden je altijd aan om te reserveren. Bij drukte ben je verzekerd van een plekje en op de momenten dat er minder dan 3 personen op een uur staan, draaien we niet!
Kleding
Als je gaat waterskiën óf wakeboarden is het handig om zwemkleding mee de nemen of al aan te hebben. Vergeet ook je handdoek niet!

Aantallen
Binnen onze openingstijden gaat de baan open als er minimaal 3 personen zijn die willen waterskiën of wakeboarden. Er worden maximaal 30 personen per uur op de baan gelaten. Vol = vol!

Een groeps-uur op de waterskibaan kan alleen worden geboekt buiten onze reguliere openingstijden. Dit houdt in: Vóór 12:00. Als je een groeps-uur boekt, is de baan exclusief voor jouw groep afgehuurd. Een groeps-uur is altijd inclusief ski's, zwemvesten, helmpjes en een goede instructeur. Maximaal 30 personen per uur!

Koop hier je tickets!

Bekijk eerst de beschikbaarheid om zeker van een plekje te zijn: https://breakout.recras.nl/api/arrangementbeschikbaarheid/id/23. Bel 050-5411706 om meteen je plekje te reserveren!

Google Maps

Adres

Break Out Grunopark
Hoofdweg 163
9614AD Harkstede Gn

Uitjes in de buurt

Reviews van Waterski- + Wakeboard

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.