VOETGOLF 9 of 18 holes

Rossum

Er wordt gespeeld op de 9 Holes Voetgolfbaan in de landelijke omgeving van Havezathe het Everloo in Rossum. Tijdens een potje Voetgolf maak je gebruik  van verschillende aspecten uit golf en voetbal. Bent u een speler die gebruik maakt van tactiek, techniek en geplaatste schoten? Of bent u een speler met risico en wilt u juist zo snel mogelijk de bal in de hole “putten”. 

De spelregels zijn bij ons net iets anders dan u normaal gewend bent bij (voet-) golf. De winnaar is bij ons niet altijd degene met het minst aantal schoten, maar degene met de meeste punten. Wij hebben leuke elementen toegevoegd waarmee u extra punten kunt verdienen. Weet u de bal op “de stropdas” te leggen. Of weet u Van Dijk “te poorten”. Of slaagt u er zelfs in de bal in de “Winkelhaak” te schieten?
Voetgolf kunt u in verschillende varianten spelen. Vanaf twee personen is het al mogelijk, maar het kan ook in teamverband tegen elkaar. Voetgolf is een erg leuke activiteit voor een vriendenuitje, met uw gezin, sportclub, teamfeest, vrijgezellendag, verjaardagsfeest, familiedag, bedrijfsuitje of buurtfeest.

Google Maps

Adres

Beleef Twente Specialist
Everlostraat 16
7596MR Rossum

Uitjes in de buurt

Rucphen
SnowWorldSnowWorld
Roosendaal
Ticket vanaf € 74,50
Indoor SkydiveIndoor Skydive

Reviews van VOETGOLF 9 of 18 holes

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.