Varen in Luxe Sloep

Loosdrecht

Het perfecte familie, vrienden of team uitje! 

Kapitein met Sloep en Sloep met Kapitein zijn gespecialiseerd in het aanbieden van boottochten met luxe sloepen en party boten overdekt tot 50 personen.

Ben jij ook van plan om met vrienden, familie of collega’s een dagje naar Loosdrecht te gaan en zoek je nog een leuke activiteit voor een grote of kleine groep? Kies dan voor Kapitein met Sloep om de Loosdrechtseplassen te ontdekken.

Varen op de Vecht of Loosdrecht?

Een sloep huren op Loosdrecht met schipper maken we graag makkelijk en betaalbaar. Bij ons kan iedereen lekker genieten zonder zelf ook maar iets te hoeven doen. Geniet van de Loosdrechtse plassen en Vechtstreek en wij varen jou en je gasten langs klassieke en bekende plekjes aan het water.

Bij elke vaartocht kan je kiezen voor één van onze Borrel & Bite arrangementen.Meer weten over onze Borrel & Bite arrangementen en culinair genieten aan boord? 

Wij bieden u de beste arrangementen aan in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants en traiteurs uit de omgeving.

Beleef het veelzijdige en mooie Loosdrecht, de Vecht en haar plassen vanaf het water. Heerlijk varen en genieten van de culinaire gerechten en dranken. Onze schippers varen u naar de mooiste plekjes, terwijl onze gastvrouw u bedient. Geniet van het verrassende eten, de wijn en het uitzicht.

Diner eens in een unieke (vaar) omgeving, bijvoorbeeld bij zonsondergang midden op de Loosdrechtse Plassen. Tussen de rietkragen van het natuurgebied of op de mooiste terrassen aan het water. Ook is het mogelijk om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen op verschillende locaties. Of geniet van een barbecue of catering aan boord! Wij bieden al arrangementen aan vanaf €15,- per persoon.

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje in het Gooi? Bij Kapitein met sloep bieden wij diverse groepsarrangementen aan! Onze programma’s zijn zeer afwisselend en worden vaak gecombineerd met activiteiten rondom en in Loosdrecht. Bij ons ben jij dus aan het juiste adres voor een geslaagd dagje uit voor groepen van 2 tot 50 personen!

✔️2 uur varen. Meer? Dat kan! 

✔️Inclusief Kapitein

✔️Locatie: Loosdrechtse Plassen of de Vecht

✔️Inclusief Welkomstdrankjes of een fles in ijs geserveerd met bubbels 🍾🥂

✔️Inclusief kleine Tapas 

✔️Inclusief muziek (naar wens) (Life muziek mogelijk)

✔️Kosteloos annuleren

✔️Mooiweer garantie ☀️

Kapitein met Sloep en Sloep met kapitein kijken er naar uit om jullie te verwelkomen aan boord! 
 ☀️Aan boord zijn zonnebrand, zwemvesten en handdoeken aanwezig☀️

 

Google Maps

Adres

Kapitein met Sloep
Nieuw-Loosdrechtsedijk 222-A
1231LG Loosdrecht

Uitjes in de buurt

Dordrecht
Avond vissenAvond vissen
Rijpwetering
Elliptigo tourElliptigo tour
Broek op Langedijk
SuppenSuppen
Amersfoort
Floating CenterFloating Center

Reviews van Varen in Luxe Sloep

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.