Sportcentrum Pentagon

Dordrecht
Sportcentrum Pentagon
Sikkelstraat 3
3319 LJ Dordrecht

Verschillende soorten sporten zijn gecombineerd onder één dak te vinden bij Sport- en Gezondheidscentrum Pentagon. Van 4 jaar tot ”zo-oud-als-je-je-voelt” kun je hier terecht.

Indoor klimmen
Pentagon heeft een schitterende klimhal ingericht, met mogelijkheden om zowel binnen als buiten te klimmen. Sportklimmen is uitermate populair en een van de snelst groeiende sporttakken van dit moment. Pentagon biedt: 750 m2 klimoppervlak, binnen en buiten klimmen, 90 routes met verschillende moeilijkheidsgraad, deskundige begeleiding en diverse klimcursussen.

Indoor skiën
Pentagon beschikt over 3 skibanen. Dit zijn "rolmatten" die in hoek en snelheid zijn in te stellen. Dus er kan op elk niveau geoefend worden. - Als voorbereiding op de wintersport - Van beginner tot vergevorderd - Als wekelijks terugkerend uurtje sport. De voordelen van een rolmat: de piste is eindeloos lang en in snelheid en hellingshoek aan te passen aan het individuele niveau van de skiër, er is tot liefst 5 x zoveel ski-tijd als bij een buitenles, de skileraar staat altijd vlakbij voor de juiste aanwijzingen, les in groepjes van 4 personen dus eigenlijk privé-les, de skimat is valvriendelijk met een minimale kans op blessures, met een druk op de knop staat de piste direct stil, je kunt jezelf zien skiën in de spiegelwand verhoogt het leerresultaat, geen geklim geen liften geen wachttijden, de weersomstandigheden zijn altijd ideaal en de les kan altijd doorgaan.

Squashen
Een leuke, intensieve, uitdagende en populaire sport. Niet alleen "nieuwelingen" starten met deze zeer leuke sport; veel tennisliefhebbers ontdekken squash als extra trainingsmogelijkheid als variatie en voor de conditie, zeker in de winterperiode! Pentagon biedt: drie gezellig gelegen squashbanen. vrij squashen of les (op afspraak). reserveren is mogelijk.

Bezoek de website >>

Klimmuur
Squashen
Skibaan
Café

  Reviews van Sportcentrum Pentagon

  18 October 2016

  Geweldige ervaring met skiën. Goede en persoonlijke hulp. Alles voor het beste resultaat. Zeker een aanrader!

  Jos d
  Jos d

  13 December 2015

  Wij hebben een abonnement. 24 uur van te voren zeggen ze een afspraak af en het is niet meer mogelijk om te boeken, omdat het seizoen tegen het einde loopt. Je bent je geld gewoon kwijt, terwijl je er gewoon recht op hebt. Ze gaan hier enorm arrogant mee om.

  Louise D
  Louise D

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden