Renbaan Duindigt

Wassenaar

Draf- en Renbaan duindigt is op 19 mei 1906 opgericht op het landgoed Duindigt. Duindigt is de enige baan in Nederland waar rennen én draverijen worden gehouden. Op het stallenterrein van Duindigt staan ca. 200 paarden, zowel dravers als renpaarden van verschillende rassen.

Klaar voor de start...
Een renpaard met jockey op het paard galoppeert met een tempo van ca. 55 à 60 km per uur. De start is vanuit een startbox. Een draver met op de sulky een pikeur (rijder) draaft gemiddeld 45 km per uur. De start vindt doorgaands plaats met een startauto.

Wedden op het juiste paard
Het kan op verschillende manieren. Met een grote kans om te winnen, of met een kleinere kans maar dan wel op een grotere prijs. Bij Champions kun je je eigen spel kiezen, je eigen strategie bepalen en je kunt al meedoen vanaf € 0.50 per weddenschap.

Sensatie
Een hele middag sport, spel, spanning en sensatie. Vrijwel elke koersdag zowel draverijen als rennen. Overdekte en verwarmde tribunes. Voor de allerkleinsten (2 tot 7 jaar) is er een creche aanwezig met begeleiding.

Koersdagen
Tijdens de koersdagen elke week een thema evenement (cowboy, indiaan, ridder, cavalerie) waar het paard centraal staat. Er zullen demonstraties worden gegeven van de verschillende disciplines binnen de paardensport. Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen deelnemen aan spelletjes en naar voorstellingen kijken.

Google Maps

Adres

Draf- & Renbaan Duindigt
Waalsdorperlaan 29
2244 BN Wassenaar

Uitjes in de buurt

Reviews van Renbaan Duindigt

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.