Recreatiepark Het Rosarium

Doorn

Recreatiepark Het Rosarium dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1942 in Doorn gewoond heeft. Veel van de coniferen en rhododendrons, die het park nu zijn intieme sfeer geven, zijn nog door 's keizers handen geplant!

Midgetgolf en ander amusement
In deze fraaie keizerlijke natuur vindt je één van de mooist aangelegde midgetgolfbanen van ons land. Verder zijn er jeu de boulesbanen, trampolines, een trapskelterbaan en verschillende andere spelvoorzieningen voor jong en oud.

Trapkarren
Erg populair zijn de trapkarren: leuke eigentijdse, door spierkracht voortbewogen, vehicles voor het hele gezin. Aan de hand van gedetailleerde routebeschrijvingen worden hiermee tochten gemaakt in de omgeving. Vooral de kastelentocht is dankzij de uitvoerige uitleg zeer de moeite waard.

NB Het reserveren van de trapkarren is alleen mogelijk voor groepen meer dan 20 personen. Bij het weggaan met de karren wordt om een onderpand gevraagd. De betaling is achteraf, afhankelijk van de tijd die u weg bent geweest. Er zijn verschillende routes verkrijgbaar van 1 uur / 1,5 uur / 2 uur en 2,5 uur.

Google Maps

Adres

Recreatiepark "Het Rosarium" Doorn
Molenweg 4
3941 PT Doorn

Uitjes in de buurt

Reviews van Recreatiepark Het Rosarium

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.