Proefles Paaldansen

Diverse locaties

Ondersteboven aan een paal hangen? Dat kan al in onze proefles! 

We vertellen je graag meteen iets meer over deze geweldige sport en onze dansstudio tijdens een proefles met uitgebreide instructie. Probeer het nu voor slechts €9,95!

 

De proefles met uitgebreide instructie is voor iedereen die nieuw is bij onze studio. Maar vooral als je nog nooit eerder gepaaldanst hebt heten wij je graag welkom in onze "Proefles met uitgebreide instructie", waarin we ons speciaal richten op de basis van het paaldansen: je leert een aantal basispassen en draaien, klemmen en klimmen komen aan bod en we sluiten af met een pas ondersteboven! Superspannend en vooral heel erg leuk, want zo leer je van alles een beetje wat de prachtige sport paaldansen te bieden heeft: flexibiliteit, kracht, dynamiek en coördinatie, een tikkeltje lef maar bovenal heel veel sportief plezier! 

Met maar liefst vier dansstudio's is Sportief Paaldansen gevestigd door heel Nederland en is er bijna altijd wel een dansstudio in jouw buurt. In de volgende steden geven wij lessen en kun je een proefles met uitgebreide instructie volgen: 


  • Utrecht

  • Amsterdam

  • Rotterdam

  • Den Haag

De frequentie van de proeflessen hangt af van de locatie. Zo zijn de dansstudio's in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag druk genoeg om de proefles iedere twee weken aan te bieden. 

Adres

Sportief Paaldansen

Diverse locaties

Uitjes in de buurt

Reviews van Proefles Paaldansen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.