Powerkiten

Noordwijk ZH

Heb je altijd al eens willen powerkiten? Zoek je een sportief uitje met je collega's of vrienden? Of wil je graag eens kennis maken met de kitesport? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn een school die gespecialiseerd is in powerkiten.

KITE-EXPERIENCE
We hebben dit programma ontwikkeld voor mensen die kennis willen maken met de kitesport. Wij brengen u de basis bij om dit veilig te kunnen ervaren. We gaan kiten met powerkites en kites waar je ook mee kan kitesurfen. Alle oefeningen zijn op het strand. De les wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs en duurt twee uur.

We beginnen met een klein stukje theorie. De rest van de theorie wordt in de praktijk verweven, waardoor je het gelijk ziet en voelt. Nadat u de powerkite goed onder controle heeft, maakt u kennis met de 'echte' kite en gaat u zich laten voort slepen door de kracht die u zelf uit de vlieger haalt. U kunt zelf bepalen hoe hard u wilt gaan en waar heen u gaat. Iedereen kan het leren.

POWERKITE CLINIC
Ideaal voor bedrijfsuitjes en groepsarrangementen. We gaan op het strand aan de gang met powerkites. De clinic wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs en duurt anderhalf uur.

We starten de clinic met een klein beetje theorie over de wind en de vlieger en gaan daarna gelijk aan de slag met de kite om het in de praktijk te ervaren.

Google Maps

Adres

Powerkite School
Koningin Astrid Boulevard 103
2202BD Noordwijk ZH

Uitjes in de buurt

Reviews van Powerkiten

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.