Pitch & Putt Golf Rhoon

Poortugaal

Pitch & Putt is geschikt voor de gevorderde golfer (korte spel), maar ook mensen die nog nooit golf gespeeld hebben (er is geen GVB vereist), kunnen op een Pitch & Putt golfbaan uitstekend uit de voeten.

Omgeving
Pitch & Putt Rhoon is gevestigd aan de rand van natuurgebieden de Rhoonse Grienden en Klein Profijt. Dat ligt weer vlakbij Rotterdam. In combinatie met de horeca van Abel. Grand Café Restaurant, waar je achteraf een lekker drankje kan drinken, is dit de ideale locatie voor een leuk dagje uit.

Arrangementen
Je kunt er voor kiezen om alleen een balletje te slaan met eventueel een drankje achteraf, maar Pitch & Putt Rhoon kan ook Pitch & Putt golf in combinatie met diverse arrangementen verzorgen. Zo verzorgt de golfbaan de activiteit in combinatie met een barbecue of 3-gangen diner, maar is het ook mogelijk gebruik te maken van één van de luncharrangementen.

Moonlightgolf
Ook in de maanden waarin het eerder donker wordt, kan er gewoon gespeeld worden. De baan biedt Moonlightgolf aan. Golfen in het donker, waarbij gespeeld wordt met "glow-in-the-dark" balletjes, waarbij de baan wordt verlicht met led-lampjes en breaklights. Pitch & Putt is een activiteit die garant staat voor veel lol!

Google Maps

Adres

Pitch & Putt Golf Rhoon
Albrandswaardsedijk 160
3172 XB Poortugaal

Uitjes in de buurt

Reviews van Pitch & Putt Golf Rhoon

7 October 2012

Verschrikkelijk. Lang wachten. Latere start tijd. Kleine kinderen over de baan rennen. En een bedrijfsleider die het niet helemaal snapt. Ik raad iedereen deze Pitch & Putt Golf af!

Graaf

23 April 2017

Slecht, maar het idee is wel leuk.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.