(Nacht)kanoën

Utrecht

Kanoën bij de Rijnstroom betekent niet alleen een sportief, maar ook een uitdagend, plezierig en grensverleggend uitje! De Rijnstroom vindt je midden in de natuur aan de Krommerijn, een rustig stromend riviertje, dat zijn oorsprong vindt in Wijk bij Duurstede. Van daaruit stroomt het door een gebied met boomgaarden, oude dorpskernen, kastelen, oude boerderijen en landhuizen naar Utrecht.

Verken Utrecht te kano
Vanaf De Rijnstroom is het ook mogelijk de stad Utrecht te ontdekken zonder last van files of parkeerproblemen. Gewoon ontspannen vanuit de kano zal Utrecht een onvergetelijke indruk bij je achterlaten. Vooral de grachtengordel met werven, kelders en bruggen maakt indruk, zeker bij avond als alles verlicht is.

Picknick
Lijkt het je leuk om na een stukje varen even pauzeren voor een lunch. Je kan vooraf je wensen aangeven via de uitgebreide picknicklijst. De prijs voor samengestelde lunch bedraagt € 8,50. Deze lunch bestaat uit thee/koffie, een blikje fris, een stuk fruit en 3 luxe belegde broodjes.

Tip
Het is ook mogelijk ‘s nachts te kanoën bij volle maan. Lekker met ondergaande zon peddelen door de mooi verlichte grachten en singels van de stad Utrecht.

Als je wilt meedoen dan moet je je opgeven voor de volgende data: 11 juni, 11 juli, 9 augustus, 7 september, 7 oktober en 5 november.

Deze tocht is uitsluitend onder professionele begeleiding. Vertrek 21.00 uur. De tochten duren ongeveer 3,5 uur. Prijs €11,50 per persoon. Groepen vanaf 10 personen hebben de mogelijkheid zelf een datum te kiezen.

Google Maps

Adres

Botenverhuur de Rijnstroom
Weg naar Rhijnauwen 2
3508 AK Utrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van (Nacht)kanoën

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.