Mountain Network

Nieuwegein

Centraal gelegen én uitstekend bereikbaar zijn de kenmerken bij uitstek van Mountain Network Nieuwegein. Sportcomplex De Blokhoeve, waarvan ons centrum deel uitmaakt, is gelegen nabij de A2 en A12. Het architectonisch onderscheiden centrum is door de grote hoogte en fraaie lichtval multifunctioneel te gebruiken. Denkt u daarbij aan presentaties, kick-off meetings en actief vergaderen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de sneltram Utrecht-Nieuwegein stopt voor de deur.

Op de indrukwekkende wanden van Mountain Network Nieuwegein, die zich op de eerste verdieping bevinden, zijn talloze klimroutes uitgezet. De wanddelen variëren in moeilijkheid met een hoogte tot maximaal 16,5 meter. In de sfeervolle bar, die uitkijkt uit op de klimwand, kunt u terecht voor een drankje en een snack. Deze faciliteit kan desgewenst worden uitgebreid tot de verzorging van complete buffetten, bijvoorbeeld ten behoeve van een feest of een zakelijke bijeenkomst. Het centrum beschikt over een eigen party- en vergaderzaal.

In de nabijheid bevinden zich sportcentrum De Heidehal met fitness, tennis-en squashbanen en het Nieuwegein Business Center met uitgebreide faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Kortom, vanuit Mountain Network Nieuwegein zijn uiteenlopende arrangementen te realiseren.

Google Maps

Adres

Mountain Network Nieuwegein
Blokhoeve 12
3438 LC Nieuwegein

Uitjes in de buurt

Reviews van Mountain Network

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.