Manege Nieuw Amstelland

Amstelveen

Manege Nieuw Amstelland is schitterend gelegen aan de rand van Amsterdam in het Amsterdamse Bos. Er worden rijlessen gegeven (op paarden en pony's, zowel privé als in groepsverband) aan beginners en ruiters met ervaring. Daarnaast organiseren ze bosritten, wedstrijden, clinics, bedrijfsuitjes en ponykampen.

Ook wie een pensionstalling op toplocatie voor zijn eigen paard of pony zoekt is bij Manege Nieuw Amstelland aan het juiste adres. Na schooltijd en in het weekend krijgen kids vanaf 6 jaar les. Als beginnende ruiter start je in een bestaande beginners groepsles waarbij de pony's achter elkaar lopen. Dit is makkelijker om je te concentreren op het volgen van de beweging van de pony en op de aanwijzingen van de instructeur.

Je krijgt uiteraard de makkelijkste en liefste pony's en de kinderen die al enige lessen hebben gevolgd een iets moeilijkere, zodat op deze manier het niveau van de les gelijk blijft. In de zomervakantie organiseert de manege voor de kids die bij hen rijden, 6 weken lang iedere week een ponykamp!

Google Maps

Adres

Manege Nieuw Amstelland
Jan Tooropplantsoen 17
1182AC Amstelveen

Uitjes in de buurt

Dordrecht
Avond vissenAvond vissen
Rijpwetering
Elliptigo tourElliptigo tour
Broek op Langedijk
SuppenSuppen
Amersfoort
Floating CenterFloating Center

Reviews van Manege Nieuw Amstelland

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.