Klimpark

Ewijk

Altijd al het extreme willen opzoeken? Niet bang voor een uitdaging? Of zoek je een rustig uitje met de hele familie? Dan is het klimpark Zips & Ropes precies iets voor jou! Beleef adrenaline volle momenten op onze enorme klimmuur en bereik de absolute top. Of ga op je eigen tempo de boomtoppen bereiken en ga met de kinderen abseilen van grote hoogtes. Vergeet niet om te zweven over het water met onze gigantische zipline!

Ons klimpark heeft een grote oppervlakte met een tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je klimmen hoog in de boomtoppen, over het water vliegen naar de overkant met een zipline of abseilen vanaf 15 meter hoogte. Is dit allemaal niet spannend genoeg voor je? Laat je dan loodrecht naar beneden vallen van 15 meter hoogte, dat is pas een kick! Genoeg klim activiteiten om het adrenaline niveau te maximaliseren en een geslaagde dag te beleven. Na al dat klimmen, springen en klauteren krijg je natuurlijk veel honger en dorst. Daarvoor hebben we speciaal een eigen horeca gelegenheid waar je terecht kunt voor de lekkerste hapjes en drankjes. Voor de kleine hap hebben we tosti’s en panini’s. Toch iets meer trek? Kies een van onze menu’s! Boek nu dit uitje!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Handig om mee te nemen!

Google Maps

Adres

Fundustry Events
Groene Heuvels 1
6644KX Ewijk

Uitjes in de buurt

Reviews van Klimpark

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.