Hunger Games

Meerdere Locaties

The Hunger Games bestaat uit 5 uitdagende spellen in een 2,5 uur durend programma. Overwin de electric fence, handboeienspel en moerasspel. Laat vervolgens je schietkunsten zien met de shooting games en archery tag! Allemaal voor een Hunger Games ervaring!

Na ontvangst op onze locatie beginnen we direct met een leuk samenwerkingsspel. Samen met de instructeur ga je richting ons terrein om te beginnen met het moerasspel. Vervolgens is het tijd om iedereen de handboeien om te doen en te beginnen met het handboeienspel. Nu je echt het teamgevoel te pakken hebt starten we met de Electric Fence. Daarna doet iedereen nog mee aan het meest uitdagende spel van de dag, namelijk archery tag! We sluiten de dag af met het competitieve Shooting Games en moerasspel. De dag kan afgesloten worden met een lekker drankje of hapje in onze afgesloten horeca ruimte. Is dit jouw team nog niet uitdagend genoeg? Kies dan voor de uitbreiding met segway rijden erbij. Behendigheid en samenwerking staan hierbij vooraan!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Adres

Fundustry Events

Meerdere Locaties

Uitjes in de buurt

Reviews van Hunger Games

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.