Gelredome Vitesse

Arnhem

Een kijkje nemen in de keuken van het multifunctionele stadiontheater Gelredome onder deskundige leiding van een enthousiaste gids?

Sinds enige tijd worden de rondleidingen gegeven door een aantal vrijwilligers die allen een hechte band met Vitesse en het stadion hebben. Dit alles wordt gecoördineerd door voormalig stadionspeaker en archivaris van Vitesse, Martin Esveld.

Unieke rondleiding door het stadion
Tijdens een negentig minuten durende rondleiding wordt het gehele stadion doorlopen.

Alle aspecten worden getoond. Van het televisieplatform tot de kleedkamer en van de persruimte tot de bedrijfsloges, geen detail wordt overgeslagen. Tevens wordt een blik geworpen op de unieke elementen van Gelredome, zoals de verplaatsbare voetbalgrasmat, het dak en het milieuvriendelijke klimaatbeheersingssysteem op de promenade.

De rondleiding start in het nieuw opgerichte ‘Home of History’, waar de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub te zien is. Je wordt hier tevens voorzien van een kopje koffie, thee of frisdrank.

Reserveren
Rondleidingen in het Gelredome vinden dagelijks plaats, echter niet op zaterdag en zondag! Voor afspraken of informatie kunt U reserveren via onderstaand telefoonnummer of e-mail. Kosten p.p. voor volwassenen zijn € 7,95, kinderen tot 12 jaar € 6,00. De tijdsduur van de rondleiding bedraagt ca. 90 min.

Het minimum aantal bezoekers voor een arrangement bedraagt 10 personen. Vertrek van de rondleidingen vanuit het Home of History van Vitesse. Voor de start van deze rondleiding wordt u door één onze gidsen eerst een consumptie aangeboden.

Inlooprondleidingen
Elke woensdagmiddag in de maanden Juli, Augustus en September vinden weer de z.g inlooprondleidingen plaats, uitgezonderd tijdens evenementen en feestdagen (start 14.00 uur). Kosten p.p. vanaf 6 jaar € 5,00, hierover eerst telefonisch informeren, of deze rondleiding doorgaat!

Google Maps

Adres

Vitesse Club
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

Uitjes in de buurt

Reviews van Gelredome Vitesse

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.