Expeditie Robinson

Meerdere Locaties

Expeditie Robinson speel je met een groep, waarbij teamgenoten moeten samenwerken om opdrachten te voltooien. Er zullen meerdere opdrachten zijn die variëren van het maken van een vuurtje tot moerassen oversteken. Met verschillende variërende spellen is Expeditie Robinson geschikt voor elke leeftijdsgroep en is het leuk voor iedereen!

Er worden 2 team gemaakt: kamp Zuid en kamp Noord. Deze teams moeten uiteindelijk 4 verschillende opdrachten voltooien om het spel te winnen. Elk team begint op hetzelfde moment met de eerste opdracht. Het team dat klaar is met de eerste opdracht mag gelijk door naar de tweede opdracht. Dit gaat zo door totdat de laatste opdracht is voltooid. Snelheid is zeer belangrijk, maar vergeet niet om nauwkeurig de opdrachten af te ronden. Elke fout kost namelijk weer veel tijd! Tot slot kun je afsluiten aan onze bar een lekker napraten over alle leuke momenten van de dag.

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Adres

Fundustry Events
Meerdere locaties
Meerdere Locaties

Uitjes in de buurt

Reviews van Expeditie Robinson

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.