Expeditie Robinson

Enschede

Durf jij met je team echt op de proef gesteld te worden? Bij de Expeditie Robinson Team Challenge worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar “strijden”. Een originele, leuke activiteit gecombineerd met teambuilding.

Na de activiteiten kunt u genieten van een echte Robinson maaltijd in de vorm van bijvoorbeeld een varken aan het spit bereid boven een kampvuur. Natuurlijk kunt u in overleg ook kiezen voor een andere maaltijd. Heeft u geen zin in al die proeven and wilt u simpelweg lekker koken op onze prachtige locatie, dan kunt u bij ons ook met het hele team een heerlijke kampvuur-maaltijd bereiden met primitieve technieken.

Bij onze Expeditie Robinson team challenge moeten de deelnemers de volgende drie proeven doorstaan:

De vuurproef

Na een korte instructie moet elk team met natuurlijke materialen en primitieve technieken vuur maken. Met dit vuur moet een touw doorgebrand worden. Het team die dit als eerste bereikt wint.

Behendigheidsproef Gold Rush

Teams moeten met goudpannen water scheppen. Vervolgens moeten ze met de gevulde goudpannen een route met hindernissen afleggen om vervolgens het water in een bamboe goot te gooien.

De goot moet zodanig gestuurd worden dat het water in de pot stroomt. Als de pot gevuld is met water, mag het team met dat water een goudpan uitzeven. Het team die als eerste een stukje goud vindt wint.

Proef 3: De Eilandraad / Eetproef

Van de vrijgezel ontvangen wij ludieke feitje. Op basis van deze feitjes maken wij vragen. Tijdens de eilandraad worden deze vragen aan de beide teams voorgelegd. Het team die de meeste vragen juist beantwoord wint. Als een team een vraag onjuist beantwoord wordt het team “wat lekkers” voorgeschoteld.

U kunt dit programma afsluiten met een diner!

Google Maps

Adres

Adventure Twente
Blikkersmaatweg 15
7546 R Enschede

Uitjes in de buurt

Reviews van Expeditie Robinson

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.