Energiewandelen

Zutphen

Laat je verassen door deze bijzondere wandeltocht in de oude Hanzestad Zutphen. Geen gebruikelijke wandeling maar een ‘voeltocht’ langs verschillende energie plekken. Ervaar hoe je jezelf kunt laven aan deze stad, en hoe je jezelf door het (herhaald) bezoeken van deze plekken kunt laten ondersteunen en ontwikkelen.

Zutphen, een reeds lang bewoond stukje Nederland met een bijzondere wisselwerking tussen de energie van de aarde, de kosmos, de geschiedenis en de huidige mens.

De wandeling
De tocht duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Rustig wandelen we van plek tot plek. Soms stoppen we op ‘klassiek mooie stukjes’ Zutphen, maar ook belanden we op ‘oninteressante locaties’ voor het oog althans. Echter voor ons gevoel kunnen deze locaties juist bijzonder zijn. Op een aantal van de sterker gecentreerde energieplaatsen (dat kan van groep tot groep verschillend zijn) verblijven we een tijdje om ons vol te laten stromen met de energie en sfeer van die plek. Meestal ontstaat daardoor een ander gevoel, een andere sfeer binnen jezelf en de groep. De een vind het fijn om het voor zichzelf te ervaren, de ander is geïnteresseerd in de groepsenergie. Weer anderen vinden het fijn om een en ander te verwoorden of te luisteren naar elkaars ervaring. Het mag allemaal, niets moet.

Door onze wandeling voeden we niet alleen onszelf, maar ook alle bewoners van de stad en de bezoekers na ons. Energie plaatsen die gebruikt worden gaan groeien. Vooral als ze bewust gebruikt worden. Als er meer vraag is, dan komt er een grotere stroom op gang, van opgaan is geen sprake.

Geschiedenis
Tijdens de wandeling wordt niet ingegaan op de ‘gewone’ geschiedenis van de stad. Wel wordt op een heldere en eenvoudige manier uitleg gegeven over het ontstaan van een energie stad, zoals in Zutphen.

Vergoeding
De kosten voor individuele deelname zijn € 10,00. Voor groepen gelden andere tarieven. Informatie hierover kunt u aanvragen.

Google Maps

Adres

Ervaar Je Stad
Stationsplein 12
7201ML Zutphen

Uitjes in de buurt

Diverse locaties
PaaldansworkshopPaaldansworkshop
Biddinghuizen
Sports & FunSports & Fun
DIverse locaties
PaaldansworkshopPaaldansworkshop
Diverse locaties
Proefles PaaldansenProefles Paaldansen

Reviews van Energiewandelen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.