E-Flyboarding

Wierden

Het E-Flyboarding Experience Center is dè plek om op een laagdrempelige en milieuvriendelijke manier kennis te maken met de “extreme sport” E-Flyboarding. 

Bedrijfsuitjes of teamaangelegenheden met meeting of vergadering, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of “bro of bridelshowers”, alles is mogelijk op onze unieke locatie aan het water. Onze groepsarrangementen bestaan uit een E-Flyboarding Xperience met luxe bbq- of pizzabuffet, zijn te combineren en kunnen naar wens worden uitgebreid. 

E-Flyboarden is bij ons per persoon, met zijn tweeën of met groepen te boeken. Het E-Flyboarding systeem afhuren met een paar vrienden inclusief een pizzabuffet of een luxe bbq met een koud drankje behoren bij ons tot de mogelijkheden. 

Degene die de basis onder de knie heeft zal het onwerkelijke en heerlijke gevoel ervaren om gewoon over het water heen en weer te vliegen op 1 à 2 meter hoogte!

E-Flyboarden is erg gemakkelijk te leren voor iedereen vanaf 14 jaar. Omdat we willen dat iedereen die bij ons boekt het gevoel van vrijheid ervaart, geven we vlieggarantie. Lukt het dus in eerste instantie niet om uit het water te komen, dan geeft E-Flyboarding Xperience Center je de volgende sessie gratis. 

Google Maps

Adres

E-Flyboarding BV
Vriezenveenseweg 57
7641PE Wierden

Uitjes in de buurt

Reviews van E-Flyboarding

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.