Bodyboarden

Nieuwegein

Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, ook kan je coole tricks oefenen.

Down Under Nieuwegein

Down Under in Nieuwegein is de (enige) plek in Nederland waar je binnen kunt bodyboarden op de indoor wavesurfer. De perfecte activiteit tijdens een kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie. Boek nu! Stel ons een vraag. Bang om je te bezeren hoef je niet te zijn, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert.

Wetsuit

Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Het water van de baan komt van buiten, uit onze Laagravense Plas, door middel van theaters is de gehele ruimte verwarmd waardoor je aangename waterpret zult ervaren.

Google Maps

Adres

Down Under
ravenswetering 1
3439ZZ Nieuwegein

Uitjes in de buurt

Reviews van Bodyboarden

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.