Battle Tag

Doorn

Battle Tag combineert Archery Tag en Sword Tag tot een nieuw actief fenomeen. Beleef ouderwetse veldslagen met elkaar, strijdend met pijl en boog, zwaard, bijl of knots. Een strijd tussen goed en kwaad, waarbij het niet vanzelfsprekend is dat het goede wint. 

Battle Tag is fysieke activiteit, geschikt voor iedereen. Je bepaalt zelf hoe enthousiast jezelf 'in de strijd' werpt. Ter voorbereiding op veldslag krijg je eerst een workshop boogschieten en zwaardvechten. Met veilige (latex schuimrubberen Larp) pijlen en boog, zwaarden en andere handwapens leer je de beginselen van deze oude vechtkunsten. 

Tijdens de campagne nemen de vrijbuiters van Sherwood en de soldaten van Nottingham het in diverse exercities tegen elkaar op om te oefenen voor de grote eindveldslag. Een potje 'Troll ball', trefbal met pijl en boog, en de 'the last (wo)man standing' zijn voorbeelden van deze exercities.

In de eindveldslag nemen ze het samen op tegen de ondoden en ander gespuis van de kwade Mordred. Winnen de goeden het van de slechten? 

Google Maps

Adres

IntoTheMirror
Amersfoortseweg 98
3941EP Doorn

Uitjes in de buurt

Dordrecht
Avond vissenAvond vissen
Rijpwetering
Elliptigo tourElliptigo tour
Broek op Langedijk
SuppenSuppen
Amersfoort
Floating CenterFloating Center

Reviews van Battle Tag

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.