Avontuurlijke uitjes!

Rotterdam

Men kan zich uitleven op hoogteparcoursen tot 20 meter, tokkelbanen van 150 meter lang, een vrije val van 20 meter en niet te vergeten onze spectaculaire rollercoaster zip-line.

Naast deze spectaculaire attracties hebben we ook rekening gehouden met de mensen die wat meer moeite hebben met hoogtes en snelheden.

Zo bieden we een breed scala aan workshops aan zodat er de keuze gemaakt kan worden tussen iets actiefs of iets minder actiefs. Denk hierbij aan djembee spelen, (lach) yoga, cocktails maken of salsa dansen.

Teambuilding
Naast ons Adventure Park en workshops, bieden we ook pakketten aan op het gebied van teambuilding. Samenwerken, doorzettingsvermogen en vooral samen plezier hebben staan centraal tijdens deze spelen. Hierin hebben we zowel activiteiten op hoogte als activiteiten op de grond, afhankelijk van de wensen van de groep.

Horeca
Na een intensieve middag is er natuurlijks niks fijner dan een heerlijke maaltijd inclusief drankjes naar keuze. Hierin hebben we een breed aanbod aan buffetten, bbq's, maar ook een walking dinner behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we alles naar wens verzorgen en houden we rekening met eventueel vega/vegan en alle vormen van allergieën.

Google Maps

Adres

Adventure City Rotterdam
Dorpslaan 428
3084LL Rotterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Avontuurlijke uitjes!

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.